SM-liigaottelussa kahdet jäähyväiset: neljän mestaruuden ja lähes 1400 liigapelin verran kokemusta poistuu

Sport-hyökkääjän kova taklaus aloitti tuomariston minuutteja kestäneet arpajaiset 3:49
Filip Riska sai maaliskuussa 2+10 minuutin rangaistuksen KalPan Tuomas Kiiskisen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Vaasan Sportin kauden viimeinen ottelu jääkiekon SM-liigassa tarkoittaa samalla jäähyväisiä Filip Riskalle ja Jonne Virtaselle, jotka lopettavat ammattilaisuransa Ilves-otteluun.

Riska, 37, nousi Sportin edustusjoukkueeseen A-juniori-ikäisenä kaudella 2003–04 seuran pelatessa Mestiksessä. Hän pelasi seuraan kahdeksan JYPissä ja Lukossa vietetyn vuoden jälkeen vuonna 2016. Varakapteenina nykyisin toimiva Riska on pelannut SM-liigassa yhteensä 750 ottelua.

34-vuotias Jonne Virtanen ilmoitti lopettamisestaan viime viikolla. Turkulaislähtöiselle hyökkääjälle kausi on toinen Sport-paidassa. Virtanen on pelannut SM-liigassa 625 runkosarjaottelua.

Riska ja Virtanen olivat yhdessä voittamassa Suomen mestaruutta JYPissä vuonna 2012. Riskalla on mestaruudet myös jyväskyläläisseurasta vuodelta 2009 ja HPK:sta 2019.