SM-liigan toimitusjohtajalta rohkaisevaa viestiä mestaruuden kohtalosta – Ismo Lehkoselta toive loppumetreille: "Silloin nähdään, kuka on paras joukkue"

Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoi pudotuspelikeväästä – mitä jäi käteen? C Moren kiekkostudio perkaa 2:28
Video: Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoi pudotuspelikeväästä – mitä jäi käteen? C Moren kiekkostudio perkaa

SM-liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi avasi C Moren ja Subin haastattelussa Liigan pudotuspelikevään etenemisnuoraa. Kevät avataan poikkeuksellisella kahden ottelun yhteismaalitulos -periaatteella. C Moren asiantuntija Ismo Lehkonen toivoo, että kaudelle saadaan normaalinkaltainen huipennus.

Liigan toimitusjohtaja Kallioniemi vahvisti haastattelussa, että kevään pudotuspelit alkavat 15. huhtikuuta. Ensimmäisellä kierroksella käytössä on kahden ottelun yhteismaalitulos -periaate.

Sen jälkeen Kallioniemi uskoo, että kevät tahkotaan läpi paras viidestä -otteluformaattisysteemillä.

Kallioniemi myös vannoi, että mestaruus aiotaan jakaa, vaikka eteen saattaakin tulla koronatartuntojen tuomia haasteita.

– Kun mestaruus ratkotaan pelaamalla, se on aina musiikkia korville, C Moren asiantuntija Ismo Lehkonen nyökyttelee tyytyväisenä.

Lehkonen esittää yhden toiveen kevään lopulle: hän haluaisi, että mestaruus ratkottaisiin tutulla paras seitsemästä -formaatilla.

– Se on paras ottelusarjasysteemi, koska silloin tulee väkisin esille se, että kuka on sen kauden paras joukkue, Lehkonen perustelee.

Miksi Lehkonen uskoo, että tänä keväänä nähdään erinomaiset pudotuspelit? Lisää aiheesta jutun yläreunan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat