SM-liigan pistekunkku ratkesi huimalla kirillä! Runkosarjassa taottiin rajuja lukemia

Ilves tekee 1-6 maalin ylivoimalla 1:12
Tässä syntyy pistepörssin voittoon oikeuttava syöttöpiste! Oula Palve paineli ykköseksi!

SM-liigan runkosarja on päättynyt. Pelaajien henkilökohtaisista pistepörsseistä käytiin huima vääntö aivan viime hetkille asti.

JYP-hyökkääjä Jerry Turkulainen lähti 62 tehopisteen turvin pistepörssin kärkipaikalta päätöskierrokselle, kun JYP kohtasi Lukon. Turkulainen sai syöttöpisteen heti avauserässä, ja näytti jo siltä, että ennen ottelua 61 pisteessä ollut Ilveksen Oula Palve on jäämässä kakkoseksi. 

Toisin kuitenkin kävi. Palve raapi Ilveksen 6–1-murskavoitossa kolme syöttöpistettä TPS:ää vastaan. Syötöistä kaksi viimeistä, siis ratkaisevat syntyivät vasta päätöserän viimeisellä kympillä. 

Palve siis kiilasi pistepörssin voittoon tehoin 20+44=64. Turkulaiselle hopeaa merkinnöin 21+42=63.

Puolustajien pistepörssin vei niin ikään Ilves-pelaaja, kun JYPistä loppukauden aikana Tampereelle siirtynyt Sami Niku syötti kaksi osumaa TPS-voitossa. Samaan aikaan HIFK:n Luke Martin jäi ilman pisteitä. Näin ollen Niku (12+37=49) on pakkien pistepörssin ykkönen.

Maalikuninkuus oli ollut Kärppien Teemu Turusen nimissä jo pitkään. Tiistaina hän puhkaisi vielä tyylillä 30 maalin rajan. Turusen osuma oli voittomaali Jukureita vastaan. Turunen napsi kaikkiaan 30+27=57 pistettä. 

Kärpät tekee 2-3 maalin 1:09
Teemu Turunen painoi 30. maalinsa tällä kaudella! Kärpät otti tällä maalilla kotiedun puolivälieriin

 

Lue myös:

    Uusimmat