SM-liigan kokoonpanot: Kärpät turvautui pikavippiin

Vierasotteluun Tapparaa vastaan matkustanut Oulun Kärpät joutui turvautumaan hätäapuun, kun joukkueen toinen maalivahti Iiro Tarkki jäi pois illan kokoonpanosta.

Aamujäillä loukkaantuneelle Tarkille ei varamaalivahtia ollut tällä aikataululla saatavilla omista reserveistä, joten Ilveksen Lassi Yrjölä availee Kärppien vaihtoaition luukkua illan ottelussa. Maalilla torjuu Tomi Karhunen.

Puolustaja Ari Vallin on niin ikään sivussa Kärppien kokoonpanosta keskiviikkona tulleen kolhun vuoksi. Oululaisseura ei nimennyt hänelle paikkaajaa, vaan lähtee otteluun kuudella pakilla ja 13 hyökkääjällä.

Viime kevään finaaliuusinnassa Henri Tuominen pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa Tapparan nelosketjun keskellä. Elmeri Kaksonen ja Jere Karjalainen nousevat kolmosen laidoille, kun taas Masi Marjamäki vaihtaa neloseen Tuomisen ketjuun.

HIFK lähtee vierasotteluun JYPiä vastaan varamiehisellä ryhmällä, kun Thomas Nykopp, Joonas Rask ja Mika Partanen puuttuvat kokoonpanosta jo ennestään sivussa olleiden Toni Söderholmin ja Matti Kuparisen lisäksi.

Vajamiehinen on myös Lahden Pelicans, joka vierailee perjantaina Kuopiossa. Vili Sopanen ja Jesse Rohtia ovat sivussa, joten nelosketjussa pelaavat 18-vuotias liigadebytantti Sebastian Repo ja puolustaja Joonas Hurri.

SM-liigan kokoonpanot:

Kokoonpanoihin klikkaamalla ottelua

Lue myös:

    Uusimmat