Sky Sports: Robert Helenius todella lähellä MM-ottelua!

8:03
Robert Helenius päihitti Adam Kownackin teknisellä tyrmäyksellä.

Suomen raskaan sarjan tähtinyrkkeilijä Robert Helenius on hyvin lähellä MM-titteliottelua, kertoo Sky Sports.

Sky Sportsin mukaan Helenius on tällä hetkellä nyrkkeilyliitto WBA:n kärkihaastaja, mikä oikeuttaisi suomalaisen MM-otteluun WBA-liiton mestaria vastaan. WBA-liiton MM-vyötä pitää hallussaan Oleksandr Usyk, joka vei WBA-, IBF- ja WBO-liittojen mestaruusvyöt Anthony Joshualta.

Joshuan ja Usykin ottelusopimus sisälsi kuitenkin uusintaotteluoption, jonka Joshua on aktivoinut. Näillä näkymin Joshua ja Usyk iskevät uudelleen yhteen ensi keväänä.

Joshua hoiti jo IBF-liiton pakollisen haastajan Kubrat Pulevin ja Usyk oli WBO-liiton pakollinen haastaja, joten seuraavana vuoronsa MM-otteluun saa WBA-liiton haastaja.

Suurimpana ehdokkaana WBA-liiton haastajaksi Sky Sports listaa Robert Heleniuksen, joka päihitti hiljattain Adam Kownackin toista kertaa perättäin. Heleniuksen manageri Markus Sundman myöntää Sky Sportsille, että heidän tähtäimensä on nyt MM-titteliottelussa.

– Usykin pitäisi olla Robertin seuraava vastustaja. WBA:lla ei ole ketään muuta sen ansaitsevaa haastajaa. Me teemme kaiken vaadittavan varmistaaksemme, että Robert on oikeutetusti Usykin seuraava vastustaja WBA-liiton pakollisena haastajana, Sundman toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja