Mainos

Skootteritytön katoaminen: Miksei koira haukkunut kaatumista?

15-vuotias tamperelaistyttö Karoliina Kesti on kadoksissa jo yhdettätoista päivää. Hänen skootterinsa löytyi heinäkuun viimeisenä päivänä rivitaloasunnon pihalta, aivan yhden asunnon ikkunan alta.

Rivitalon asukkaat ihmettelevät yhä, miten kaatuminen on tapahtunut niin hiljaa.

– Asunnossa asunut vanhempi nainen oli kuullut yöllä jonkinlaisen tömähdyksen, mutta hän ei ollut noussut ylös, koska koira ei ollut haukkunut. Se haukkuu yleensä aina, jos havaitsee jonkun kävelevän pihalla. Nyt se ei ollut reagoinut tömähdykseen sen kummemmin, kertoo yhden asunnon asukas MTV3 Uutisille.

Kukaan naapureista ei nähnyt Kestin poistuvan paikalta. Tytön skootterimatkasta ei ole lainkaan havaintoja.

Outo löytö aamulla

Kumollaan olevan skootterin ja sen oikealla puolella olleen kypärän löysi aamulla taloyhtiön talonmies. Hän kertoo tehneensä löydön vähän ennen aamuseitsemää.

– Aita oli säpäleinä, mutta skootterissa ei juuri ollut vaurioita. Siinä oli vielä vilkku päällä ja kypärä oli sen oikealla puolella. Ilmoitin asiasta poliisille, siirsin skootterin ja korjasin aidan.

Skootterissa oli myös tytön laukku sekä lompakko. Matkapuhelinta sen sijaan ei ole löytynyt. Isännöitsijän mukaan skootteria ei saatu yrityksistä huolimatta käyntiin.

Miksi varusteet jäivät?

Kun poliisia ei aamulla kuulunut paikalle soitosta huolimatta, pihalle kerääntyi useita talon asukkaita ihmettelemään löydöstä.

– Ajattelin, onko isännöitsijä ostanut mopon itselleen. Se oli niin uusi.

Samana päivänä asukkaille selvisi, että skootteri kuuluu 15-vuotiaalle tytölle, jonka olinpaikasta ei ole tietoakaan.

Likolammenkatu on päättyvä tie, jonka päässä on kääntöpaikka.

Karoliina Kesti olisi hyvin mahtunut kääntämään skootterinsa vauhdissa. Umpikujan jälkeen hän olisi voinut jatkaa matkaa takaisin isommalle tielle, jolta hän oli tullut. Jostain syystä hän ajoi kuitenkin alamäkeä yksityisasunnon pihaan, ohuista rimoista tehtyä kaidetta päin. Ja sitten hän katosi.

– Miksi Karoliina olisi jättänyt kaikki varusteet laukkua ja lompakkoa myöten skootterin luokse ja lähtenyt? Miten hän olisi raaskinut ylipäänsä jättää niin uuden skootterin? taloyhtiön asukas pohtii.

Asukkaat pohtivat, onko skootteria ajettu paikalle lainkaan, vai onko tilanne lavastettu.

Olisiko kulkenut metsään?

He eivät myöskään usko, että nuori tyttö olisi yksin lähtenyt Likolammenkadulta metsään yön pimeimpänä hetkenä. Tien päästä lähtee metsään useita polkuja, mutta maasto on vaikeakulkuista.

Kääntöpaikan toisesta reunasta alkaa jyrkkä pudotus soramontulle. Metsässä kulkee myös kävelytie ja lenkkipolku, jota pitkin pääsee oikaisemaan läheisille asuinalueille.

Poliisin koirapartio kävi lähimetsiä läpi vielä tänään iltapäivällä. Toistaiseksi laajatkaan etsinnät eivät olet tuottaneet tulosta.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.