Mainos

Skinit ja romanit ottivat yhteen Joensuussa

Isä ajoi autolla hänen poikaansa uhkailleen skinin päälle viime yönä Joensuun torilla. Auto kolhi myös kolmea muuta skiniä, ja lisäksi yksi sivullinen loukkaantui kaahailussa.

Tapahtumat alkoivat, kun kymmenpäinen skinijoukko uhkaili väkivallalla 16-vuotiasta romanipoikaa Joensuun torilla yhden aikoihin yöllä. Valkolaistyttöjen kanssa jutellut poika soitti isänsä apuun. Isä ja poika joutuivat kuitenkin pakenemaan autoon, minkä jälkeen kimpaantunut isä ajoi autollaan skinejä kohti.

Urheilumallinen auto osui yhteen skiniin, joka jäi makaamaan torille. Auto tönäisi myös kolmea muuta skiniä, jotka loukkaantuivat lievästi. Myös yksi sivullinen jäi auton kolhimaksi. Päälleajettu skini on sairaalahoidossa. Poliisin mukaan poika on yhä tajuton.

Skinit puolestaan heittelivät autoa roska-astioilla ja puistonpenkin jäännöksillä, jolloin autosta rikkoontui tuulilasi. Jossain vaiheessa kahakkaa epäillään romani-isän pitäneen myös asetta esillä. Ikävän tapahtuman pelätään aloittavan uuden, entistä raaemman vaiheen skinilevottomuuksissa.
(MTV3/Harri Ekholm)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.