Skandaali: Prinsessa rakastui gangsteriin

Iso-Britannian hovissa nousi 1970-luvulla suuri kohu, kun prinsessa Margaret rakastui pahamaineiseen näyttelijään John Bindoniin. Parin rakkaus joutui koetukselle, kun Bindon yhdistettiin korkean profiilin murhatapaukseen.

Kuningatar Elisabet II:n sisko prinsessa Margaret oli aikoinaan juorulehtien lempilapsi. Etenkin hänen rakkauselämänsä oli myrskyisä ja sitä sävyttivät muun muassa avioero sekä pettämisepäilyt.

Kenties suurin kohu nousi, kun prinsessa Margaret rakastui pahamaineiseen brittinäyttelijään John Bindoniin. Näyttelijän uran lisäksi Bindon oli myös yksi Lontoon tunnetuimmista gangstereista.

Pariskunta tapasi Karibianmerellä sijaitsevalla Mustique-saarella, jossa prinsessalla oli loma-asunto. Daily Mailin mukaan yksityissaari toimi rikkaiden leikkikenttänä ja siellä järjestettiin villejä juhlia. Lähteiden mukaan prinsessa rakastui välittömästi Bindonin erikoiseen aksenttiin ja likaisiin vitseihin.

Intohimoinen suhde jatkuin myös kotona Lontoossa.

– John ja prinsessa nauroivat aina yhdessä. Oli selvää, että hän viihdytti prinsessaa, eräs silminnäkijä lavertelee Daily Mailille.

Karu totuus tuli vastaan, kun Bindon pidätettiin 1970-luvun lopulla. Häntä syytettiin toisen gangsterin murhasta.

Murhasyytteet olivat kova pala prinsessa Margaretille, jonka seuraelämää brittimedia tarkkaili suurennuslasin alla. Minkälaisen päätöksen prinsessan ja gangsterin tarina sai?

AVA-dokumentti Prinsessa ja gangsteri tänään 9. huhtikuuta kello 20.00 AVA-kanavalla.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja