SJK:n jatkaa orastavaa nousuaan Veikkausliigassa – "Meillä on nyt kokoonpanossa hyvä tilanne"

Oli varsin todennäköistä, että lauantaina Valkeakoskella katkeaisi joko Hakan voitottomien kotiotteluiden tai Seinäjoen Jalkapallokerhon voitottomien vierasotteluiden putki kauden 2020 jalkapalloliigassa.

Viimeistään Mehmet Hetemajn puskeman 1–3-maalin jälkeen oli selvää, että SJK:n putki katkeaisi ja Hakan jatkuisi yhä. Lopulta SJK voitti 4–1 ja otti jo kolmannen voittonsa peräkkäin.

– Tauon molemmin puolin oli vähän heikompi jakso, mutta sitten teimme kolme vaihtoa samaan aikaan ja saimme pelin lopullisesti hallintaan. Meillä on nyt kokoonpanossa hyvä tilanne, kun miehiä riittää vaihtoon saakka ja jää ulkopuolellekin, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara sanoi.

SJK johti tauolla 2–0, mutta Salomo Ojalan rankkarilla Haka tuli maalin päähän. Sen jälkeen Hetemaj puski Emmanuel Ledesman vapaapotkusta 1–3, ja lopulta voiton sinetöi Serge Atakayi laukomalla suoraan vapaapotkun ohi Jakob Tånnanderin.

– Tämä ottelu oli hyvä esimerkki siitä, miten taso putoaa, jos lepuutamme pelaajia. Oli vaikeaa, kun annettiin kaksi eteen. Sitten ratkaisivat erikoistilanteet. Kyllä meidän pitää suoraviivaistaa omaa peliä lisää, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio sanoi.