Mainos

Sisustustoimittajan värikäs koti

Sisustustoimittaja Kaija Sarha rakastaa väriä ja vuosien varrella kertyneitä tavaroita.

Kaija on tehnyt elämänsä aikana paljon käsitöitä, nyt aika ei oikein tahdo siihen riittää. Käsityön jälki saa kuitenkin mielellään näkyä tavaroissa ja siksi hän hankkii aitoja käsintehtyjä tuotteita mm. kirpputoreilta.

Kaijan koti on kuin virkistävä vitamiiniruiske talven valottomassa vaelluksessa. Joskus lempivärit tulevat kotiimme merkillisiä teitä. Kaijan koti alkoi muuttua turkoosiksi erään kesän jälkeen kun lomamatka Kreikkaan jäi tekemättä ja Kreikan värit tulivat kodin sisustukseen.

Leikkimieltä sisustukseen!

Leikkimieli ja leikkikalut näkyvät sisutuksessa. Kunniapaikka on kuitenkin Kaijan vuonna 1984 erääseen lehteen ideoimalla Uppo-Nallella. Siitä lähtien Uppis on pitänyt yhtä Kaijan kanssa. Olohuoneessa on myös paljon Kaijan omia maalauksia.

Kaijan makuuhuone on rauhallisen sininen, kuin uni. Siellä lentävät perhoset ja valaisimessa kukkivat kukat. Sängynpääty on tehty tapetista ja siniseksi maalatusta listasta. Vuode on pedattu muhkeaksi lepopaikaksi. Finlaysonin lakanoissa lentävät linnut ihan niin kuin sängyn päädyssäkin.

Boknäsin hyllyn värikokeilu, joka ei koskaan tullut myyntiin, sopii siniseen maailmaan kauniisti. Sängyn vieressä on pieni galleria sukulaisista ystävistä, enkeleistä ja rakkaista muistoista.

Keittiön hauska idea on julisteet ja muut kuvat, jotka on kiinnitetty kaapin oviin. Siniset tuolit ovat matkanneet mukana kodista toiseen ja vaihtaneet välillä väriä.

Kaikkialla paistaa Kaijalle tyypillinen hyväntuulisuus ja ilo. Ja Nurmesniemen pannut ovat jokapäiväisessä käytössä, eivätkä tosiaan vain koristeina!

Suuri parveke on ihana ja maisemat huikaisevat ja pisteenä iin päälle sieltä näkee Suomenlinnan majakan, joka muistuttaa Kaijaa lapsuuden suloisista päivistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.