Mainos

Sipoon murhaajan tuntenut kuvailee: Matemaattisesti lahjakas, luotettava ja keskusteleva – "Toteutti asiat kiitettävällä tavalla ja oli arvostettu"

Sipoon murhasta epäilty, henkensä poliisipiirityksessä riistänyt mies toimi aiemman yritysuransa lisäksi erilaisissa järjestöissä. Hän toimi muun muassa aktiivisesti maanpuolustuskentässä ja aiemmin opiskelijajärjestössä.

Maanpuolustustoiminnassa sivujen tietojen perusteella tämä oli toiminut talousasioiden ja ampumatoiminnan parissa. Opiskelijajärjestössä hän ainejärjestön puheenjohtaja.

Aktiivinen ja tekevä henkilö

Eräs miehen tuntenut henkilö kuvailee tätä aktiiviseksi, tekeväksi ja keskustelevaksi. Haastateltava ei halunnut nimeään julkisuuteen.

Uutinen miehen osallisuudesta henkirikokseen tuli tämän mukaan puskista.

– Hyvin yllättävä asia. Mitään sellaista ei ollut havaittavissa, hän kertoo henkirikoksen suunnittelun merkeistä kysyttäessä.

Mikään ei viitannut kaunaan

Miehellä tiedettiin olleen vahva sijoituspuolen osaaminen, ja haastateltava oli myös tietoinen tämän etsineen uusia työtehtäviä. Mikään keskusteluissa ei kuitenkaan viitannut kaunaan entistä työtoveria kohtaan tai muuhun tekoa selittävään katkeruuteen.

Poliisi pääsi miehen jäljille juuri saatuaan tiedon tämän pettymyksestä uhria, entistä esimiestään, kohtaan.

Miehen tuttu kuvailee tämän olleen hyvin aikaansaava ja matemaattisesti lahjakas, joka osasi kuvata asioita faktisesti, numeerisesti ja eksaktisti.

– Kaikki asiat, mitä olen hänen kanssaan tehnyt, on toteutettu kiitettävällä tavalla. Hän oli erittäin arvostettu siinä mielessä, haastateltu kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.