Sinkkuelämää-Samanthan nolo tunnustus: En osaa iskeä miehiä

Sinkkuelämää -sarjasta tuttu Kim Catrall on monien miesten märkä päiväuni sarjasta tutun seksuaalisesti käyttäytymisen vuoksi. Totuus naisesta on kuitenkin täysin päinvastainen.

53-vuotiaan Catrallin olkapäille on aseteltu maailman kuuluisimman miestennielijän viittaa, mutta tosielämän Samantha ei itselleen sellaista kunniaa halua.

Upeasti vanhentunut aikuinen nainen paljastaa Daily Mailin haastattelussa olevansa täysin hukassa miesten kanssa, ainakin jos on kyse miesten iskemisestä.

– En voisi mennä baariin ja iskeä miestä - se on täysin vierasta minulle. Olen totaalisen epävarma itsestäni, näyttelijätär paljastaa lehdelle.

– Iskemiseen tarvitaan saalistajan luonteenpiirrettä, enkä ole saalistaja. Rehellisesti sanottuna, joskus tunnen, että olen se, jota suostutellaan.

Monien miesten iloksi nainen on kuitenkin tällä hetkellä sinkku. Näyttelijättärellä on takanaan kolme avioliittoa ja pitkä suhde kaksikymmentä vuotta nuoremman Alan Wysen kanssa.

– En tiedä, nautinko nyt vapaudestani. En ole ehtinyt miettiä asiaa, koska olen ollut niin kiireinen eromme jälkeen. Olen alkanut nyt kuitenkin deittailla ja se tuntuu oikealta.

Kim Cattrallin esittämän Samantha Jonesin miestennielemiskykyjä saadaan katsastella taas tulevassa Sex and the City 2 -elokuvassa, jota kuvataan parhaillaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat