VIDEO: Sinikka Sokan kunto koheni tanssikisan ansiosta

Tähtitansseista kotimatkalle joutunut Sinikka Sokka yllättyi, miten hyvin hänen kehonsa kesti kovan treenaamisen. Tiukka harjoittelujakso nostatti myös näyttelijättären kuntoa.

Näyttelijä Sinikka Sokka joutui jättämään ensimmäisenä Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun taakseen tähtiparin pudottua sunnuntaina 28. syyskuuta 2014. Sinikan tanssiopettajana ohjelmassa toimi tanssija Topi Viermaa.

Huomenta Suomi -ohjelman lähetyksessä tiistaina 30. syyskuuta 2014 vieraillut tähtipari myönsi, että kisasta putoaminen harmittaa yhä.

– Hirveän sääli, että putosimme. Olisi ollut tosi hauskaa tanssia vielä se seuraava tanssi, joka olisi ollut tango, Sinikka huokaisi.

– Seuraavassa lähetyksessä teemana ovat tähtitanssijoiden omat tarinat. Itsekin suurella innolla odotin Sinikan tarinaa, jotta olisin saanut pukea sen tanssin muotoon, Topi komppasi vieressä.

Tähtipari kertoi treenanneensa tansseja kuluneina viikkoina joka päivä aina 4-5 tuntia kerrallaan. Lähes huippu-urheilijoiden treenirytmissä harjoittelu sujui Sinikan mukaan poikkeuksellisen hyvin.

– Se oli kovaa, mutta ihanaa työtä. Yllättävän hyvin kroppa otti sen vastaan. Välillä aamuisin tuntui siltä, että olen iso kokovartalolaatikko, mutta kyllä se keho siitä vähitellen heräsi, Sinikka totesi.

– Sinikalla oli aina hyvä asenne treenisalille tullessa. Vaikka paikkoja kolotti, niin silti mentiin lujaa, Topi kehui.

Näyttelijätär uskoo, että olisi jaksanut jatkaa pidempäänkin samanlaista harjoitustahtia mikäli taival tanssikisassa olisi vielä jatkunut.

– Ihan varmasti olisi säilynyt fiilis harjoitteluun ja kunto olisi taatusti kasvanut. Aerobinen- ja lihaskunto nousi selvästi näinkin lyhyessä ajassa, Sinikka iloitsi.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat