Sinikka Sokalla valttikortti tanssikisaan: Sääreni keräävät kehuja

Näyttelijäkonkari Sinikka Sokka lähtee intoa puhkuen mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun. Nainen paljasti MTV.fille parhaan puolen vartalossaan.

Näyttelijä Sinikka Sokka on vuosien varrella tullut tutuksi monilta estradeilta teatterin lavoilta valkokankaalle. Tanssii Tähtien Kanssa -mittelöön esiintyjäkonkari lähtee mukaan intoa puhkuen.

– Lähden kisaan innolla ja suurin, joskin realistisin odotuksin. Olen harrastanut tanssia tosi paljon ja osaan liikkua hyvin ja kauniisti, Sokka sanoo.

Paritanssin maailma on kuitenkin hyvin erilainen, joten haasteitakin on varmasti luvassa.

Tanssipartneri Topi Viermaa suhtautuu tulevaan kuitenkin luottavaisesti ja kertoo harjoittelun alkaneen hyvissä tunnelmissa.

– Treenailu on lähtenyt käyntiin kaasu pohjassa! Meillä on aika samanlainen lähetysmistapa tätä kohtaan, mies paljastaa.

Tähtiparien julkistuspäivänä keskiviikkona 27. elokuuta 2014 Sokka juhli 66-vuotissyntymäpäiviään. Vastikään lomamatkalta Wienistä ja Salzburgista palannut nainen on tähän ikään mennessä myös oppinut tuntemaan vartalonsa parhaat puolet. Naisen suosikkikohta saattaakin tulevana syksynä vilahdella tiuhaan suorissa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksissä.

– Minulla on aika kivat sääret, ja hyvät lihakset siellä. Olen saanut niistä vuosien aikana paljon kehuja. Monet ovat sanoneet, että sinulla on ihanat sääret, näytäpäs niitä, Sokka naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat