Simon Cowell: Lopeta valittaminen, Cheryl Cole!

Simon Cowellin ja Cheryl Colen välinen piikittely jatkuu jatkumistaan. Nyt Cowell on sitä mieltä, että Colen pitäisi lopettaa valittaminen median käyttäytymisestä, Female First uutisoi.

X f´Factor -tuomari Simon Cowellin mielestä Cheryl Colen pitäisi lopettaa valittaminen mediasta. Cowellin mukaan nainen on niin rikas ja kuuluisa, ettei hänen tulisi välittää paparazzeista.

– Cherylin täytyy hyväksyä se fakta, että jos olet suosittu ja kuuluisa, sinua tullaan kuvaamaan, Cowell sanoo.

Cowell ei usko, että Cole olisi perääntynyt julkisuudesta, vaikka häntä olisi varoiteltu paparazzeista jo ennen julkisuuteen astumista. Cowell kehottaakin naista pitämään enemmän hauskaa lehdistön kanssa.

– Olen jutellut Cherylin kanssa useasti mediasta ja hänen tulee vain hyväksyä se, että media kirjoittaa hänestä joka tapauksessa. Ja jollakin tavalla hän on velkaa medialle. Joten puhu heille ja nauti siitä, Cowell neuvoo naista.

X Factor -tuomari erotti Colen ohjelmansa tuomaristosta viime vuonna. Sen jälkeen kaksikon välit ovat olleet tuuliset. Entiset työtoverit milloin moittivat, milloin kehuvat toisiaan. Viimeksi Cowell myönsi, että oli turhan ankara, kun päätyi erottamaan Colen tiimistään.

– Jos voisin päästä ajassa taakse päin, en tekisi sitä, Cowell sanoi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja