Silvio Berlusconilta hävytön lupaus jouluillallisella – järkyttävää puhetta prostituoiduista

Italiassa jalkapallon pääsarjaa pelaavan Monzan omistaja Silvio Berlusconi kertoi tiistai-iltana lupauksestaan järjestää joukkueen pelaajille "bussilastillisen" prostituoituja menestyksestä. Berlusconi puhui pelaajien "ylimääräisestä rohkaisusta" jouluillallisella.

Italian entisen pääministerin yleisönä oli sponsoreita ja pelaajia. Berlusconin puhe sai ainakin osan kuulijoista naureskelemaan.

Monza on Italian Serie A:ssa 14:ntenä. Joukkue kohtaa uuden vuoden puolella liigan suurseuroja, ja Berlusconin tarjouksen ehtona oli voitto jostain suurseurasta. Isojen joukkoon Berlusconi luetteloi muiden muassa aiemmin omistamansa AC Milanin.

Monzaa vastaan ovat tulossa muun muassa Juventus ja Milan. Puheessaan Berlusconi sanoi kertoneensa, että lähettää pukuhuoneeseen bussilastillisen prostituoituja, jos joukkue onnistuu voittamaan yhden suurseuroista.

Uutistoimisto AFP löysi puheen sosiaalisesta mediasta ja otti yhteyttä Monzaan, mutta seura kieltäytyi kommentoimasta esitystä.

Berlusconi, 86, valittiin hiljattain Forza Italian edustajana Italian parlamenttiin. Hän toimi Italian pääministerinä neljässä hallituksessa vuosien 1994 ja 2011 välillä.

Monzan omistajaksi Berlusconi ryhtyi 2018, kun joukkue oli vielä Italian kolmannella sarjatasolla. Berlusconin kerrotaan maksaneen seurasta noin 3,2 miljoonaa euroa. AC Milanista hän oli luopunut edellisvuonna.

Lue myös:

    Uusimmat