Sihvonen: GM Jarmo Kekäläinen koonnut Blue Jacketsiin hyvän joukkueen, mutta hänen alaisensa ei saa puhtaita papereita

Sihvonen: NHL:n runkosarjassa kaikkien aikojen suomalaiskausi 4:17

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen nostaa esiin, miten tärkeää Jarmo Kekäläisen onnistuminen NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin GM:n roolissa on suomalaiselle jääkiekkoilulle. 

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen satsasi rajusti siirtorakarajan alla, ja riski kannatti lopulta. Blue Jackets ponnisti pudotuspeleihin idän toiselta villi kortti -paikalta. 

– Kekäläinen on tärkeä nimi suomalaisessa kiekkoilussa. Hienoa ihan Kekäläisen asemankin takia, että Blue Jackets pääsi pudotuspeleihin. Suomalaisille lätkäjätkille ja mimmeille on olennaista, että siellä on GM meiltä, Sihvonen sanoi. 

Sihvonen uskoi, että Blue Jacketsin pudotuspelipaikka vahvistaa sitä, että jakkara pysyy Kekäläisen alla. Sen sijaan valmentaja John Tortorella ei saa Sihvoselta puhtaita papereita. 

– Harmittaa, että hänen alaisuudessaan operoi vanhan liiton koutsi. Kekäläinen on koonnut jalkavan joukkueen, mutta valmentaja aiheuttaa lasikaton. 

Blue Jackets joutuu kovaan testiin ensimmäisellä kierroksella, kun se kohtaa runkosarjan voittajan Tampa Bay Lightningin. 

Lue myös:

    Uusimmat