Shirly Karvinen löytää julkisuudesta paljo hyvää: "Pystyt puhumaan tärkeistä ja aroista asioista"

Vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu Shirly Karvinen pureutuu julkisuuden moniin kasvoihin illan Kesäterassi-jaksossa.

Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin juontamassa Kesäterassi-keskusteluohjelmassa nähdään tänään vieraana Shirly Karvinen, joka kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2016.

Illan haastattelussa julkisuudessa Miss Suomi -voittonsa jälkeen paljon esiintynyt Karvinen pureutuu julkisuuden hyviin ja huonoihin puoliin.

Karvisen mukaan väärä reitti julkisuuteen on pelkkä halu olla kuuluisa. Tämä johtaa helposti siihen, että ihmiset katsovat julkisuuteen pyrkivän henkilön vain hakevan hyväksyntää ja huomiota. Julkisuudessa on kuitenkin Karvisen mielestä selkeitä hyviäkin puolia.

– Julkisuus on siinä mielessä hyvä, että voit kääntää sen ammatiksi esimerkiksi media-alalla tai jos haluat olla yrittäjä. Pystyt puhumaan tärkeistä ja aroista asioista ja saamaan sitä viestiä eteen päin, Karvinen muistuttaa.

Miss Suomena ja tv- sekä radiojuontajana tunnettu Karvinen näkee, että oma lähestymistapa on paras keino löytää julkisuudesta parhaat puolet.

– Siinä on hyvät sekä huonot puolensa, se vain riippuu siitä sinun agendasta, hän järkeilee.

Kesäterassi MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat