Sheryl Crow haastoi seuraamisesta

Newyorkilaista Ambrose Kapposta, 37, syytetään Grammy-palkitun laulaja Sheryl Crow'n seuraamisesta. Kapposta, joka voisi päästä vapaalle 15 000 dollarin takuusummaa vastaan, syytetään myös murrosta, kun hän murtautui maanantaina New Yorkin Hearld Squaren lähellä sijaitsevaan Hammersteinin tanssisaliin, jossa Crow oli harjoittelemassa hyväntekeväisyyskonserttia varten. Jos Kappos tuomitaan, hän voi joutua seitsemäksi vuodeksi vankilaan.

Tanssisalin turvamiehet kertoivat poliisille käännyttäneensä Kapposin pois, kun tämä sanoi heille haluavansa nähdä Crow'n. Turvamiesten mukaan Kappos palasi muutaman tunnin kuluttua, väitti olevansa Crow'n kaksoisveli ja sanoi haluavansa tavata laulajan. Crow'n henkivartijat kertoivat poliisille, että Kappos on seurannut Crow'ta jo useita kuukausia.

Kapposin asianajaja Stan Hickman ei usko, että hänen asiakkaansa saa koottua tarpeeksi rahaa päästäkseen vapaalle jalalle takuita vastaan. Kappos palaa oikeuden eteen perjantaina kuullakseen, nostetaanko häntä vastaan syytteitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja