Sergio Perez kommentoi tunarointiaan: "Mokasin pahasti"

Sergio Perezille Silverstonen aika-ajot olivat katastrofaaliset, kun hän ajoi ulos vain muutaman minuutin ajon jälkeen ja joutui keskeyttämään. Meksikolaiskuljettaja myönsi tehneensä ison virheen.

Silverstonen radalla oli satanut ennen aika-ajoa. Rata kuitenkin kuivui jatkuvasti ja Perez pyörähti lähes välittömästi sen jälkeen, kun hän oli käynyt vaihtamassa alleen kuivan kelin renkaat.

– Sisääntulossa radalle vaikutti olevan melko märkää ja valkoinen linja oli liukas. Valitettavasti olin luultavasti ensimmäinen, joka ajoi mutkan läpi slikseillä, Perez kommentoi Racefansin mukaan.

Perez harmitteli ulosajoaan jälkeenpäin.

– Kylmät renkaat  ja kaikki (olosuhteet) yhdistettynä, tulos oli tässä. Jotkut ajoivat mutkassa leveäksi vielä 20 minuuttia minun tapahtumani jälkeen, joten se mutka oli haastava. Joka tapauksessa nostan käteni pystyn, koska mokasin pahasti tänään.

Myös toinen Red Bull -kuljettaja Max Verstappen ja Haasin Nico Hülkenberg ajoivat samaisen mutkan pitkäksi. Perez oli lopulta aika-ajossa vasta 19:s, ja hän lähtee huomiseen kilpailuun toiseksi viimeisestä lähtöruudusta.

Perez teki tuoreen jatkosopimuksen Red Bullin kanssa, mutta hänen tulevaisuuttaan tallissa pidetään erilaisten huhujen mukaan epävarmana.

– Eilen meillä oli positiivinen päivä, ja asiat vaikuttivat menevän oikeaan suuntaan. Leuka rintaan ja on vain ajan kysymys kun saamme käännettyä tilanteen ympäri, Perez kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat