Serena Williams takoi Maria Sharapovan maanrakoon – yhteiset kohtaamiset tylyä luettavaa

Serena Williams murskasi Maria Sharapovan Yhdysvaltain avoimien ensimmäisellä kierroksella erin 6-1, 6-1. Se oli 19. peräkkäinen voitto Williamsille Sharapovasta.

Seitsemättä Yhdysvaltojen avoimien voittoa metsästävä Williams laittoi ottelun pakettiin tunnissa. Sharapova on voittanut yhdysvaltalaisen urallaan kahdesti pelaamalla. Molemmat voitot tulivat vuonna 2004, kun venäläinen oli vain 17-vuotias.

– Hän on niin hyvä pelaaja. Häntä vastaan täytyy olla erityisen keskittynyt, Williams sanoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Yhdysvaltalainen Williams on maailmanlistalla sijalla kahdeksan. Hän on voittanut urallaan 23 Grand Slam -turnausta. Maailmanlistalla sijalla 87. majaileva ja loukkaantumisista kärsinyt Sharapova on napannut urallaan viisi Grand Slam -turnausvoittoa.

Williams oli aiemmin tällä kaudella Wimbledonin finaalissa, mutta hävisi ottelun Simona Halepille. Williams kohtaa toisella kierroksella maannaisensa 17-vuotiaan Caty McNallyn