Seksuaalikasvattaja Kaisa Merelä, 26, kyllästyi muiden määräilyyn ja teki oman menestystarinansa: "En voinut käsittää sitä, että joku muu päätti minun kohtalostani"

6:21
Katso koko Kaisa Merelän haastattelu tästä.

Kaisa Merelä, 26, kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa siitä, miten päätyi ammattiinsa seksuaalikasvattajana ja mitä hän oppi, kun hän jätti Suomen ja lähti valloittamaan Yhdysvaltoja.

Seksuaalikasvattajaksi vuonna 2019 valmistunut Kaisa Merelä on tunnettu puhujana, sekä sosiaalisen median vaikuttajana nimellä Kaisaminni.

Naisella on myös suosittu Himocast-niminen podcast-ohjelma, jossa hän puhuu avoimesti seksistä. Merelä haluaa voimaannuttaa naisia olemaan rohkeampia, siksi hän käyttää työstään myös termiä naisten voimaantumisvalmentaja ja pitää naisille suunnattuja verkkokursseja.

26-vuotias Merelä unelmoi nuorena näyttelijäntöistä. Hän yritti päästä sisälle alan kouluihin tuloksetta. Siitä noussut raivo avasi naiselle uuden suunnan elämälle.

– En päässyt minnekään sisään. Kun se ei lähtenyt luontevasti jatkumaan ja jäin puille paljaille. Se kiukku ja viha, koska olin laittanut sydämeni esille siellä pääsykokeissani ja se ei johtanut mihinkään. En voinut käsittää sitä, että joku muu päätti minun kohtalostani.

– Minussa heräsi yrittäjä, että päätän itse mitä elämässäni tapahtuu ja minne pääsen. Se on yrittäjyyden ydin, että olen itse vallassa.

Videolla Merelä kertoo, miten matka Yhdysvaltoihin muutti hänen elämäänsä ja ajattelutapaa ihmisenä. Hän myös kommentoi julkisuudessa velloneeseen naisvihapuheeseen.

– Nainen nähdään aina, joko himon kohteena, väkivallan kohteena tai hupsuna ja tyhmänä.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja