Seksivinkkejä vaimolle: Kokeile roolileikkejä ja paljasta fantasiasi

Seksivinkit vaimolle: tee aloite, hehku innokuutta ja harrasta paljon seksiä.

Hyvä seksielämä on tärkeä osa onnellista ja kestävää parisuhdetta. Kirjailija Holly Hollenbeckin seksiopas Sex Lives Of Wives neuvoo naisia harrastamaan hyvää seksiä niin paljon kuin mahdollista ja täyttämään kaikki luontaiset seksuaaliset tarpeensa.

– Tee aloite seksiin – oma innokkuutesi rohkaisee kumppaniasi, ja saa hänet tekemään vastapalveluksen saatuaan oman tyydytyksensä.

– Säteile intoa ja halukkuutta niin usein kuin mahdollista. Yritä olla kieltäytymättä. Älä myöskään mieti mitään negatiivista seksin aikana.

– Ole makuuhuoneessa monipuolinen. Vaihtele rooliasi, ole erimerkiksi välillä dominoiva, välillä alistuva. Vaihtele myös tekniikkaa ja tyyliä, seksi voi olla romanttista ja rauhallista tai nopeaa ja kiihkeää..

– Kehu hänen tekniikkaansa. Kerro mitä rakastat hänessä, hänen kehossaan ja kosketuksessaan. Rohkaise häntä seksin aikana. Näin hän ottaa vastaan ehdotuksia helpommin ja on valmis miellyttämään sinua.

– Ole itsevarma ja jämäkkä siinä mitä tahdot. Mutta älä kritisoi antaessasi palautetta ja ehdotuksia. Käytä esimerkkinä tarinoita ja hahmoja.

– Kerro hänelle toiveistasi. Käyttäkää mielikuvitustanne ja luokaa erilaisia tunnelmia ja toteuttakaa fantasioita makuuhuoneessa. Kokeilkaa erilaisia roolipeleja kuten lääkäri/sairaanhoitaja, hotellivieras/siivooja, julkkis/fani, ritari/linnanneito...

– Huolehdi itsestäsi ja ulkonäöstäsi. Pukeudu seksikkäästi. Anna hänelle esimakua näyttämällä sensuelleja alusvaatteitasi, joihin aiot myöhemmin pukeutua. Menkää yhdessä alusvaateostoksille!

– Kerro hänelle mikä kiihottaa sinua, oma nautintosi tehostaa myös hänen nautintoaan.

– Ole samalla aaltopituudella kumppanisi kanssa. Ota selville mistä hän pitää ja jaa kokemus hänen kanssaan. Jos hän tahtoo katselle eroottisia elokuvia, katselkaa niitä yhdessä.

– Kokeilkaa seksiä myös makuuhuoneen ulkopuolella ja etsikää erikoisia paikkoja. Keskity vain siihen mitä tunnet ja molempien nautintoon.

– Kerro hänelle eroottinen tarina, se on paras tapa päästää fiilikseen. Esileikin aikana tuhmien puhuminen vie molempien mielen juuri oikeaan paikkaan ja saa virittäytymään tunnelmaan.

– Luo uudelleen puitteet, joissa olette molemmat nauttineet. Herättele henkiin esimerkiksi häämatkakokemukset ja muistele mistä kumppanisi pitää.

Modernin makuukammarioppaan vastapainoksi on hauska lukea ajatuksia seksistä vuosikymmenien takaa. "" esittää täysin vastakkaisia ajatuksia naisen roolista sängyssä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Sex Lives Of Wives, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja