Mainos

Seksirikoksista syytetty mallipomo netissä: striptease-tanssija haluaa kostaa

Helsingin käräjäoikeus aloitti tänään joensuulaisen mallitoimistojohtajan seksuaalirikossyytteiden käsittelyn. 48-vuotiasta miestä syytetään muun muassa törkeästä raiskauksesta ja muista seksuaalirikoksista.

Oikeus määräsi ensimmäisen uhrin osuuden odotetusti salaiseksi, ja siitä syystä jutun osapuolet pysyivät myös salin ulkopuolella vaiti.

Syyttäjä Eija Velitski suostui kertomaan, että asianomistajia on yhteensä neljätoista. Mallitoimistojohtajan avustajalta, asianajaja Jarkko Jaatelalta ei tänään kommenttia herunut.

Puolustuspuheenvuoron voi kuitenkin lukea syytetyn pyörittämän mallitoimiston nettisivuilta. Toimiston etusivu on päivätty sen jälkeen, kun Helsingin poliisi kertoi malli- ja ohjelmatoimiston todellisesta luonteesta viime kuun lopussa.

Mallitoimiston etusivulla todetaan, että kaikki yhtiön henkilöihin kohdistetut rikosepäilyt ovat valheellisia.

– Kaikki sai alkunsa kahden striptease-tanssijan kostosta, kun kaikki asiat eivät menneet heidän suunnitelmiensa mukaisesti. Kaikki syytökset keksittiin jopa vuosi väitettyjen tapahtumien jälkeen, sivustolla kerrotaan.

– Yhtiossä on ollut hyva henki ja esiintyjillä hauskaa tyokeikoillaan.

Poliisin mukaan nuorilla naisille annettiin vuosien 2009-2011 aikana unelma mallinurasta, joka paljastuikin eroottiseksi ohjelmatoiminnaksi. Poliisin mukaan painostus on ollut kovaakin.

Syytettynä vyyhdessä on myös mallitoimistossa työskennellyt helsinkiläismies.

Juttuun nivoutuu myös toinen haara, jossa syytettynä on mallitoimistojohtajan lisäksi kolmas mies. Rikosnimikkeinä asiassa ovat muun muassa tapon yritys, törkeä kotirauhan rikkominen ja törkeä pahoinpitely.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.