Mainos

Mallikeikat paljastuivatkin seksimessuiksi

Seksuaalirikoksista epäilty joensuulainen mallitoimiston johtaja huijasi nuoria tyttöjä esiintymään seksimessuille kertomalla heille, että kyseessä olisi alusvaatemallitapahtuma, Helsingin poliisi kertoo.

Tutkinnanjohtaja Petri Rainiala luonnehtii rikosvyyhteä poikkeuksellisen törkeäksi. Epäillyt käyttivät hyväkseen nuorten naisten unelmia mallinurasta.

– Jollekin naisista oli kerrottu, että olisi kyseessä alusvaatemallitapahtuma ja paikan päällä selvisi, että kysymys olikin jostain seksimessuista tai vastaavasta, Rainiala sanoo.

– Tässä on käytetty nuorten naisten toiveita hyväksi, on luotu illuusio mallintöistä ja sitten tarjotaankin muuta. Painostus on ollut kovaakin.

Tapahtumapaikkoina ovat olleet enimmäkseen pikkupaikkakuntien ravintolat ja niiden omat tapahtumat eri puolilla Suomea, muun muassa muun muassa Paimio, Kannus, Tornio ja Forssa. Poliisi pääsi kuitenkin jutun jäljille Helsingistä. Rikosten epäillään alkaneen jo 2009 ja jatkuneen alkuvuoteen 2011.

Rainiala kuitenkin kertoo, että ravintoloita ei epäillä rikoksista.

Jutun pääepäilty joensuulaismies on yhä vangittuna. Lisäksi rikoksista epäiltynä on vangittu myös firmassa työskennellyt helsinkiläismies.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.