Mainos

Seksipommi Kat Von D:llä on tatuointeja kasvoissakin

Tatuoijana, televisiotähtenä ja rokkareiden heilana tutuksi tullut Kat Von D on tatuoinut itsensä hurjemmin kuin moni raavas mies. Tähti otti ensimmäisen tatuointinsa 14-vuotiaana. Ja innostukselle ei näytä tulevan loppua.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Photo by Fredrick M. Brown/Getty Images

Photo by Bryan Bedder/Getty Images

Ensimmäiset tatuointinsa Kat hakkasi ihoonsa itse, mutta sittemmin nainen on siirtynyt muiden asiakkaiksi. Katin ihossa on 30-40 eri taiteilijan työtä eri puolilta maailmaa.

Vaikka Katin iho on kuin taideteos, Kat on kertonut, että vahvasti tatuoiduilla naisilla ei aina ole helppoa. Kat on saanut kokea varsinkin ennen kuuluisuuttaan syrjintää erikoisen ulkomuotonsa takia. Kat on kertonut, että siinä missä tatuoitua pidetään hyvällä tavalla villinä, tatuoitu nainen on yhä leimattu: ihmiset tuntuvat ajattelevan, että vain prostituoidut, vangit ja narkomaanit tatuoivat itseään.

Photo by Michael Buckner/Getty Images

Erikoisen näköinen Kat on valittu Maxim-lehden 100 seksikkäimmän listalle, mutta ei pidä itseään superkaunottarena. Kaunotar kuitenkin myöntää, että tuntuu mukavalta, kun teinitytöt kopioivat hänen tyyliään.

Kehoonsa tatuoiduista kuvista Kat ei liiemmin kadu mitään. Jalkaan tatuoitu ex-miehen kuva on kuitenkin poistolistalla.

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Photo by Ethan Miller/Getty Images

Photo by Evan Agostini/Getty Images

Nahkavaatteet, eläinkuviot, pin up ja tankkitopit ovat Katin ominta tyyliä. Kat myös meikkaa voimakkaasti ja tähden oma meikkilinja on niin ikään lanseerattu. Suunnittelutyössä mukana ollut Kat on kertonut, että halusi meikkeihin sekä tavanomaisempia että rajumpia meikkejä.

Kat on kertonut, että saa suurimmat kiksinsä tatuoinneista, jotka ovat musiikin inspiroimia. Tähden elämässä rock merkitseekin vähän kaikkea: Kat paitsi kuuntelee musiikkia, myös tatuoi ja pukeutuu rockhenkisesti. Mikä parasta, käsipuoltakin koristaa vähän väliä uusi rokkari. Katin suurin idoli tulee kuitenkin klassisemmista piireistä. Itsekin pianoa soittava nainen palvoo yli kaiken Beethovenia!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: www.pr.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.