Mainos

Seksiparantaja on maannut 1500 miehen kanssa

Mare Simone on maannut yli tuhannen miehen kanssa, ja suurin osa heistä on ollut toisten naisten poikaystäviä tai aviomiehiä.

Mare Simone, 54, on omistautunut auttamaan pariskuntia heidän makuuhuoneongelmissaan.

Simone on pätevöittynyt seksiterapeutti ja hän on auttanut yli 10 000 asiakasta viimeisen 23 vuoden aikana. Hän arvioi, että hän on ollut yhdynnässä noin 1500 potilaansa kanssa ja siinä ei ole hänen mielestään mitään laitonta tai epäilyttävää.

– Tienaan elantoni makaamalla muiden naisten puolisoiden kanssa. Mutta minä en ole prostituoitu. Kyse on "sijaisseksistä" ja se on täysin laillista, sillä se tapahtuu terapian yhteydessä ja sillä on tarkoitus parantaa. Jotkut naiset ryhtyvät sijaisäideiksi tai vuokraavat kohtunsa, sillä he haluavat auttaa naisia, jotka eivät voi saada lapsia. Samalla tavalla minä autan toisia heidän seksielämänsä suhteen, kertoo Simone The Sunille.

– Ihmiset maksavat neuvonnasta, eivät seksistä. Minä autan tuhansia miehiä muuttamaan ja parantamaan heidän seksielämäänsä, jotka tarkoittaa myös sitä, että samalla autan heidän vaimojaan ja tyttöystäviään.

Apua miehille ja naisille

Simone kertoo, että hänen työnsä on tyydyttävää ja nautinnollista.

– Näen kuinka asiakkaani poistuvat luotani täysin uuden seksuaalisen itsetunnon kanssa. Se on hienoa!

Chelseassa asuva Simone pitää keskimäärin viisi asiakastapaamista päivässä ja näkee työssään hyvin erilaisia ihmisiä.

– Asiakkaani ovat kaiken ikäisiä, muotoisia, kokoisia ja kaikista ammattikunnista. Joku vanhempi asiakas tai toinen seksiterapeutti on joko suositellut minua heille tai he löytävät minut sijaisseksiä välittävien organisaatioiden kautta.

– Useimmiten miehet tarvitsevat apua erektiohäiriöissä ja ennenaikaisen laukeamisen aiheuttamissa ongelmissa. Tai sitten heidän vaimonsa on lähettänyt heidät, sillä seksielämä ei miellytä. Ennen kuin tapaan heidät, heille kaikille tehdään sukupuolitautitestit ja heidän tulee aina käyttää kondomia vastaanotolla.

– Minulla on myös muutama naisasiakas. Heidän ongelmansa on useimmiten siinä, etteivät he saa orgasmeja tai heillä on huono rakastaja. Näytän heille kuinka he voivat tyydyttää itseään ja opetan heidät rakastamaan vartaloaan.

Simone kertoo, että jotkut asiakkaat hän tapaa muutaman kerran ja toiset puolestaan käyvät vastaanotolla noin 12 kertaa, riippuen tietysti ongelman laadusta.

Raiskaus pilasi itsetunnon

Simone ei ole aina ollut seksuaalisesti avomielinen. Kun hän oli 19-vuotias, hänen miespuolinen ystävänsä raiskasi hänet. Hän oli kuitenkin liian peloissaan tehdäkseen asiasta rikosilmoituksen, ja lopputuloksena hän menetti luottamuksensa miehiin ja seksiin.

Kun Simone avioitui kymmenen vuotta myöhemmin ensimmäisen miehensä Victorin kanssa, hän ei vieläkään kestänyt intiimiä kosketusta

– Pelkoni rasitti avioliittoani ja sisimmässäni tiesin, että syy oli siinä raiskauksessa. Yhdessä yössä olin muuttunut iloisesta ja meneväisestä sulkeutuneeksi. Rakkaus oli pelottavaa ja traumaattista.

Simone kertoo, että Victorin kanssa seksielämä ei koskaan ollut hienoa ja muutaman vuoden avioliiton jälkeen, pari erosi.

– Ystäväni suositteli minulle, että voisin lukea tantraseksistä ja sijaisseksistä. Opin minulle täysin tuntemattomasta seksuaalisen parantamisen maailmasta ja sain toivoa, että voisin joskus saada seksuaalisen itsetuntoni takaisin.

Simone päätti kokeilla nelipäiväistä seksiterapiakurssia, jossa opeteltiin tantraseksiä ja vanhoja hinduharjoituksia, joissa keskityttiin seksin hitaampaan muotoon.

– Se oli erittäin kiehtovaa. Ymmärsin myös ensimmäistä kertaa, että kokemani raiskaus ei ollut minun syytäni. Pystyin jälleen nauttimaan seksistä ilman, että tunsin oloni likaiseksi tai syylliseksi.

Perheelle ei kerrota

Simone kertoo, että hänellä on noin neljä, viisi asiakasta päivästä.

– Joskus harrastan seksiä miehen kanssa vaimon katsellessa vierestä näyttääkseni molemmille kuinka he voisivat olla parempia rakastajia. Jotkut parit kokevat suurta helpotusta jo pelkästään pystyessään avoimesti keskustelemaan makuuhuoneen ongelmista.

Vaikka Simone onkin ylpeä työstään, hänen mielestään on joskus hieman vaikeaa kertoa ystävilleen tai perheelleen mitä hän tekee. Hän ei myöskään puhu työstään kenenkään potentiaalisen poikaystävän kanssa.

– Useimmiten kerron heille, että olen joogaopettaja, ennen kuin luotan heihin riittävästi. Jotkut eivät kestä totuutta ja juoksevat karkuun, kun toiset puolestaan kokevat asian kiehtovana.

– Muutama ystäväni tietää mitä teen työkseni, mutta perheeni järkyttyisi saadessaan tietää.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.