Seksikolumni: Anna miehesi harrastaa seksiä ”vieraan naisen” kanssa

Mitä kumppanisi ajattelisi, kun hänen astuessaan kotiin olohuoneessa odottaisikin seksiasu päällään aivan eri näköinen nainen kuin oma tuttu vaimo?

Sinkkuaikana ja parisuhteen alkuvuosina oli itsestään selvää, että piristin seksielämää erilaisilla kuumilla asuilla. No, myönnettäköön: niitä ehti kertyä niin paljon, että ne olisivat voineet saada jo oman osaston vaatekaapista. Oikeastaan jokaiseen seksikertaamme kuului vähintään kaunis tai seksikäs alusvaatekerta. Myös korsetit ja piukeat ”seksimekot” olivat kovassa käytössä.

Raskausaikana asujen käyttö hiipui siinä vaiheessa, kun aloin saada mielleyhtymiä Kinder-yllätysmunasta katsoessani itseäni peilistä. Myös lapsen syntymän jälkeen aikaa valmistautua ja pukeutua seksiä varten on ollut vähemmän (seksikertojen määrään se ei ole kuitenkaan vaikuttanut).

Vaikka lukuisat asut ja rekvisiitat ovat majailleet kaapissa näiden vuosien ajan, muistin ne kunnolla vasta, kun keksin kuvata miehelleni pieniä kotipornovideoita. Ja samalla muistin myös peruukit! Ne ovat nimittäin mainio keino saada vaihtelua kotiseksiin. Fiiliksen mukaan päähän joko mustaa, punaista tai ruskeaa tukkaa. Näiden seuraksi esimerkiksi kunnon ”hutsumeikki”, niin mies pääsee kokemaan seksisession ”vieraan naisen” kanssa.

Ja kuten seksuaaliterapeutti kertoi hiljattain MTV Lifestylelle, roolileikissä ei välttämättä tarvitse ottaa mitään rooleja. Jo pelkät erilaiset asut ja peruukit riittävät itsessään tuomaan kiihottavaa fiilistä. Peruukkeja (ja simppeleitä seksihepeneitäkin) löytyy esimerkiksi eBaysta ja muista nettikaupoista muutamien eurojen hintaan, joten kattavankaan valikoiman hankkimiseen ei edes tarvitse panostaa omaisuuksia.

Suosittelen ehdottomasti yllättämään kumppanin joku kerta näin hänen kotiin tullessaan. Tai jos rohkeus ei heti riitä livesessioon, kuvaaman vaikka sen videon. Kummasti fiilis lähtee nousuun, kun tuhmia leikkejään voi filmata ”jonkun toisen pöksyissä”– ja etenkin pöksyittä.

Lue myös:

    Uusimmat