Sekasortoon päättyneen europelin loppuhetket pännivät selostaja Tuomas Virkkusta – "Käsittämättömän idioottimaista toimintaa!"

Olympiakos ja AC Milan tarjosivat jalkapallon ystäville herkullisen trillerin Eurooppa-liigassa torstaina, mutta ottelun loppuhetkillä nähtiin myös tilanteita, jotka saivat C Moren selostajan Tuomas Virkkusen näkemään punaista. 

Pääkuvan videolla ottelun loppuhetket ja Olympiakosin kannattajien villit voittojuhlat kentällä. 

Kreikkalaisisäntä Olympiakos nappasi jatkopaikan AC Milanin nenän alta 3-1-kotivoitolla. Kahden joukkueen paremmuus F-lohkossa ratkesi vasta maalierolla. 

Tilanne oli kaikkien tiedossa Olympiakosin kotistadionilla ottelun loppuhetkillä, kun isännät johtivat 3-1. Aikaa yritettiin pelata muun muassa viskelemällä ylimääräisiä palloja kentälle. 

– Ihan käsittämättömän idioottimaista toimintaa! Koko ajan tulee palloa kehiin, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen summasi useasti toistuneet pallonviskelyt. 

AC Milanilla sai vielä vapaapotkun lisäajan viimeisellä minuutilla, mutta kun se ei tuottanut tulosta, kotifanit villiintyivät hurjiin juhliin soihtuineen. Sekasorto oli valmis, kun myös turvajärjestelyt pettivät ja iso joukko faneja ryntäsi kentälle. 

Alla olevilla videoilla ottelun kaikki osumat aikajärjestyksessä. 





Lue myös:

    Uusimmat