Seinfeldista tuttu tähti voitti Emmy-palkinnon – sai seuraavana päivänä kuulla sairastavansa rintasyöpää

Myös monissa komediasarjoissa ja -elokuvissa nähty Julie Louis-Dreyfus kertoi syövästä sosiaalisessa mediassa.

Vuosina 1989–1998 tehtyä suosittua Seinfeld-komediasarjaa yhdessä Jerry Seinfeldin, Michael Richardsin ja Jason Alexanderin kanssa tähdittänyt Julia Louis-Dreyfus, 56.

– Yksi nainen kahdeksasta sairastuu rintasyöpään. Tänään minä olen se yksi, Rouva varapresidentti -sarjasta parhaan naispääosan Emmy-palkinnolla kuusi kertaa peräkkäin palkittu Louis-Dreyfus kirjoittaa Instagramissa ja Twitterissä julkaisemassaan postauksessa.

– Hyvä uutinen on se, että minulla on mitä mahtavin ja huolehtivainen joukko perhettä ja ystäviä ympärilläni sekä sairausvakuutus. Huono uutinen on se, että läheskään kaikki naiset eivät ole yhtä onnekkaita. Taistelkaamme siis syöpää vastaan ja tehdään sairausvakuutuksesta kaikille mahdollinen asia.

Elaine-nimistä hahmoa Seinfeldissä esittäneen Louis-Dreyfusin vastanäyttelijä sarjassa, George Costanzaa näytellyt Jason Alexander, 58, lähetti Twitterissä lämpimiä terveisiä ystävälleen.

– Olen niin pahoillani, että joudut kokemaan tällaista, ystäväni. Mutta tiedän, että sinä selviät. Me kaikki olemme sinun tukenasi. Rakastamme sinua, Alexander twiittasi.

Julia Louis-Dreyfus ja Jason Alexander muodostivat yhdessä Jerry Seinfeldin ja Krameria näytelleen Michael Richardsin kanssa Seinfeld-sarjan ydinnelikon. Sarjaa tehtiin yhdeksän tuotantokautta.

Louis-Dreyfus palkittiin Rouva varapresidentti -sarjan roolista parhaan naisnäyttelijän Emmy-palkinnolla 17. syyskuuta. Sarjaa esittävän HBO-kanavan tiedotteen mukaan Louis-Dreyfus sai kuulla sairastavansa rintasyöpää Emmy-gaalan jälkeisenä päivänä.

– Julia on erittäin kiitollinen hänelle lähetetyistä lämpimistä sanoista ja terveisistä, näyttelijän edustaja kommentoi. 

Vuoden 2016 Emmy-gaalassa Julie Louis-Dreyfus murtui kyyneliin kiittäessään kiitospuheessaan menehtynyttä isäänsä.

– Haluan omistaa tämän palkinnon isälleni, William Louis-Dreyfusille. Hän kuoli perjantaina. Olen todella mielissäni, että hän piti Rouva varapresidentistä. Hänen mielipiteellään todella oli väliä, Louis-Dreyfus sanoi.

Tieto William Louis-Dreyfusin kuolemasta tuli julki vain hetkeä ennen palkinnon jakamista.

Julia Louis-Dreyfus palkittiin Emmyllä myös roolistaan Seinfeldissa vuonna 1996. Hänet on palkittu myös Edessä uusi elämä -sarjasta. Roolistaan Rouva varapresidentti -sarjassa Louis-Dreyfus on saanut parhaan naisnäyttelijän Emmyn joka vuosi vuodesta 2012 lähtien.

Aiheesta uutisoi muun muassa People.

Lue myös:

    Uusimmat