Seefeldin MM-kisoissa paluun kisaladuille tekevän hiihdon supertähden hurja avautuminen: "He vain haluaisivat minun lihovan ja katoavan"

Maastohiihdon MM-kilpailuissa Seefeldissä paluun kisaladuille tekevä kaksinkertainen olympiavoittaja Puolan Justyna Kovalczyk on joutunut kovan kritiikin kohteeksi kotimaassaan. Seitsemän MM-mitalia urallaan napannut puolalainen kuittasi kritiikin melkoisella avautumisella.

Kovalczyk kilpaili viimeisen kerran maailmancupissa vuoden 2018 tammikuussa Planicassa. Hän ilmoitti jo tuolloin mahdollisesta paluusta MM-kisoihin, mikäli Puolan joukkue häntä tarvitsee.

Hiihtotähti kirjoitti Twitterin avautumisessaan saamastaan kritiikistä kotimaassa.

– Pohjoismaissa: Kovalczyk tekee kovasti töitä Puolan menestyksen eteen. Puolassa: Ketä kiinnostaa Kovalczyk, Kovalczyk kirjoittaa.

– Tämä pieni asiantuntija pelasti päiväni. Se ei sovi heille, että teen pieniä panostuksia. He haluavat vain, että lihoan ja katoan. He eivät pysty näkemään mitään oman keskinkertaisuutensa vuoksi, Kovalczyk jatkaa.

Puolalainen oli myös antanut vastineensa kritiikille hiihtoladuilla, kun hän voitti Gsiesertal Laufin Visma Ski Classicsin 42 kilometrin matkan.

Seefeldin MM-kilpailut käydään 20. helmikuuta - 3. maaliskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat