Sedu Koskinen siirtää kohubileensä – "Toivon, että ihmiset alkaisivat ajatella omilla aivoillaan"

7:04

Seppo "Sedu" Koskinenpitää koronapaniikkia poliittisena näytelmänä. 

Koskisen oli tarkoitus juhlistaa 30 vuotta kestänyttä yrittäjän uraansa 5. joulukuuta Helsingissä järjestettävissä juhlissa. Jo ennakkoon juhlat olivat paljon esillä julkisuudessa, koska pelättiin suurten bileiden toimivan jonkinlaisena koronalinkona. 

Nyt Koskinen on päättänyt siirtää juhlansa uudenvuodenaatolle. Hän kertoo asiasta Facebook-sivuilla julkaisemassa yksityisessä päivityksessä.

– Siirrän Zedulin Come Back juhlat 31.12. En siirrä niitä siksi, että olisin taipunut painostuksen alla vaan siksi ettei ystäväni joutuisi kärsimään siitä että tulee mun juhliin .

Koskinen kirjoittaa pitävänsä koronapaniikkia poliittisena näytelmänä, jota "hallituksen johto näyttelee surkeasti".

– Toivon että ihmiset alkaisivat ajatella omilla aivoillaan, eivätkä nielisi sitä kaikkea tuubaa mitä maan päättäjät ja muut lääketeollisuuden käskyläiset käskevät. Palataan uutena vuotena. Kaikki lahjatilille maksaneet saavat rahansa takaisin.

Myös aluehallintovirasto oli kiinnostunut Koskisen juhlista, sillä toistaiseksi se on kieltänyt Helsingissä kaikki yli 10 ihmisen yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, ja esimerkiksi Husin johtajaylilääkäri on kehottanut perumaan muutkin kokoontumiset.

Koskinen piti kuitenkin tapahtumaansa yksityistilaisuutena. Juhlat oli 5. joulukuuta tarkoitus järjestää Agroksenmäen holvikellarissa, johon mahtuu 240 ihmistä. Tilaisuuteen pääsi osallistumaan maksamalla lahjatilille 200 euroa. Se, että tilaisuuteen osallistumisesta joutuu maksamaan, tekee siitä avin mukaan yleisötapahtuman. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja