F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Sebastian Vettelin perässä Aston Martinille huhutun F1-velhon pomo näreissään: "On ehdottomasti sopimuksessa meille!"

35:43
Sebastian Vettelin siirto Aston Martinille tuli julkiseksi torstaina.

Italialaismediassa liikkuneet tiedot Aston Martinin yrityksestä houkutella pääsuunnittelija Adrian Neweya pois Red Bullilta ovat itävaltalaistallin moottoriurheilupomon Helmut Markon mukaan tuulesta temmattuja.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Toscanan GP suorana 11.-13.9.
Su: Toscanan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Italialaislehdet La Gazzetta dello Sport ja Corriere dello Sport mainitsivat molemmat saaneensa vihiä suuria satsauksia talliinsa tehneen Aston Martinin, vielä nykyisin Racing Pointin nimellä toimivan tiimin kosintayrityksistä.

Newey on suunnitellut F1-sarjassa lukuisia mestaruuksia voittaneita autoja. Hän oli voittamassa neljää MM-titteliä Red Bullilla Sebastian Vettelin kanssa, jonka sopimus Aston Martinin kanssa julkistettiin torstaina.

Aston Martinin taustalla toimii upporikas Lawrence Stroll, joka on syytänyt paljon rahaa uudistuvaan talliin. Helmut Marko ei kuitenkaan ole huolissaan Newey-kaappauksen onnistumisesta.

– Adrian on ehdottomasti sopimuksessa meille, Marko huomautti saksalaiselle Auto Bild -lehdelle.

Aston Martin on toiminut viime vuodet juuri Red Bullin F1-tiimin pääsponsorina, minkä myötä Newey on päässyt suunnittelemaan yhtiölle myös Valkyrie-hyperauton. Tätä kautta tulevat yhteydet saattaisivat Markon mukaan olla huhujen takana.

– Adrian pääsi hiljattain testaamaan harvinaista Aston Martinia ja kiitti Strollia siitä. Sen enempää siinä ei ole, Marko vakuutti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja