Schumi tyytyväinen kautensa alkuun

Michael Schumacher sanoo olevan tyytyväinen siihen, kuinka Ferrari on aloittanut F1-kauden.

- Olen kokonaisuutena tyytyväinen kahteen ensimmäiseen kisaan. Asiat sujuivat, kuten odotimme. Halusimme saavuttaa pisteitä Malesiasta ja niin myös teimme. Nyt toivomme, että saamme niitä lisää Australiasta, Schumacher summasi virallisilla nettisivuillaan.

Schumacher on kerännyt 11 MM-pistettä. Pistetaulukon kärjessä on Fernando Alonso 18 pisteellään. Schumi pyrkii kuromaan espanjalaisen etumatkaan kiinni vajaan kahden viikon kuluttua Australian GP:ssä.

- Yritän ensi viikolla pärjätä vielä paremmin. Tiedämme, että Albert Parkin rata on meille paljon parempi kuin Sepang, joten meillä on kaikki syyt olla optimistisia, Schumacher ennakoi.

Schumacher viettää Australian kisaa edeltävät päivät lomailemalla vaimonsa kanssa eikä näin ollen palaa kisojen välillä Eurooppaan testaamaan.

- Sellaisessa matkustamisessa ei olisi ollut mitään järkeä, ellei se olisi ehdottoman tarpeellista. Olemme täysin aikataulussa, joten siitä ei olisi ollut meille mitään hyötyä, Schumi perusteli testaamisen väliinjättämistään.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat