Gascoyne mielissään Toyotan edistymisestä

Toyotan F1-tallin tekninen johtaja Mike Gascoyne pitää tallinsa Malesian GP:n suoritusta rohkaiseva. Ralf Schumacher nousi viimeisestä lähtöruudusta pistesijalle kahdeksanneksi.

Vielä avauskisassa Bahrainissa Toyota oli pahasti tuuliajolla uusien Bridgestone-renkaidensa suhteen.

- Saimme renkaamme toimimaan selvästi paremmin tämän viikonlopun aikana, Gascoyne sanoi Malesiassa.

Gascoynen arvion mukaan Toyotan vauhti riittäisi jo taisteluun palkintopallisijasta.

- Kisa sujui erittäin hyvin huomioonottaen Ralfin vaikeudet aika-ajossa sekä sen, että hänen piti alun perin ajaa kahden pysähdyksen taktiikalla, mutta meidän täytyi vaihtaa hänet kolmelle pysähdykselle. Jos katsoo Ralfin vauhtia kisan toisella puoliskolla, jolloin hän pääsi ajamaan vapaasti, niin hän oli erittäin, erittäin vahva. Meidän täytyy vain tehdä suorituksemme lähtemällä kärkipäästä eikä takaa, Gascoyne kiitteli saksalaiskuljettajan suoritusta.

- Kisavauhtimme on erittäin lähellä Ferraria, ja olen varma, että he saavuttavat palkintosijoja, joten niin pitäisi myös meidän, Gascoyne linjasi Toyotalle lyhyen aikavälin tavoitteen.

Toinen Toyota-kuljettaja Jarno Trulli ajoi Sepangin radalla yhdeksännestä lähtöruudusta yhdeksänneksi.

- Tämä oli meille paljon parempi viikonloppu ja olimme ehdottomasti kilpailukykyisempiä. Valitettavasti minun autoni oli rikki kisan alusta lähtien, koska joku oli osunut perääni, Trulli summasi Malesian kisansa.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat