Schumi saa jatkaa kuskiyhdistyksen johdossa

Michael Schumacher saa jatkaa F1-kuljettajien yhdistyksen GPDA:n johdossa. Kuljettajat kokoontuivat perjantaina Silverstonessa keskustelemaan mm. Schumacherin kohua herättäneestä radalle pysähtymisestä Monacon aika-ajoissa.

Noin puoli tuntia kestäneen kokouksen tapahtumista ei kerrottu julkisuuteen yksityiskohtia, mutta Schumin ja Jarno Trullin kanssa yhdistyksen johtotroikkaan kuuluva David Coulthard kuvaili ilmapiiriä rakentavaksi.

- Asiat on selvitetty. En halua kertoa enempää keskustelujen sisällöstä, mutta meitä edustavat edelleen samat kolme henkilöä, Coulthard sanoi.

Schumi ei päässyt kokouksessa helpolla.

- Totta kai alussa oli hieman jännitteitä. Ihmisten piti vain päästä keskenään istumaan alas, ja lopulta kyse oli erittäin rakentavasta kokouksesta. Kaikilla on oma mielipiteensä siitä, mitä Monacossa tapahtui ja tuomariston päätöstä pidetään sopivana, Coulthard suostui kertomaan.

GPDA:n johtajisto muuttunee joka tapauksessa elokuussa.

- Turkissa on uusi nimeäminen, joten silloin näemme, jatkavatko nykyiset kolme johtajaa. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että muutos olisi hyvästä, sillä silloin GPDA:n toimelias rooli jatkuisi, skottikuski sanoi.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat