Mainos

Scarlett Johansson lyttää James Francon julkisesti: "Hän saalistaa niitä, joilla ei ole valtaa"

0:32

Näyttelijä Scarlett Johansson otti voimakkaasi kantaa Hollywoodissa vellovaan ahdistelukohuun, kun hän esiintyi naisten marssilla Los Angelesissa.

Scarlett Johansson, 33, osallistui naisten marssille lauantaina 20. tammikuuta. Johansson sivalsi puheessaan erityisesti näyttelijäkollega James Francoa, jota naiset ovat syyttäneet seksuaalisesta ahdistelusta.

Viisi naista väittää Los Angeles Timesin haastattelussa joutuneensa Francon ahdistelun ja jopa hyväksikäytön kohteeksi Francon Studio4-näyttelijäkoulussa.

Francon sanotaan vaatineen opiskelijoiltaan tietyissä harjoituksissa yläosattomuutta. Näyttelijä Sarah Tither-Kaplan kertoo haastattelussa Francon ottaneen orgioita esittävää kohtausta kuvatessa naisten sukupuolielimiä suojanneet muovikalvot pois.

Väitteet nousivat julkisuuteen sen jälkeen, kun Franco palkittiin parhaan miespääosan Golden Globella tammikuun alussa. Franco vastaanotti palkintonsa puvussa, jonka rinnassa komeili Times Up -järjestön pinssi.

Järjestö kampanjoi seksuaalista häirintää ja ahdistelua vastaan ja Scarlett Johansson on ollut mukana järjestön toiminnassa sen perustamisesta saakka.

– Miten ihminen voi tukea julkisesti järjestöä, joka auttaa seksuaalisen ahdistelun uhreja, kun hän samalla saalistaa niitä, joilla ei ole valtaa? Johansson kysyy puheessaan.

– Muuten, haluan pinssini takaisin, hän jatkoi.

Johansson ei maininnut puheessaan Francoa nimeltä, mutta hänen edustajansa on vahvistanut, että näyttelijä tarkoitti Francoa.

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.