Satu Silvo: Peiliin katsominen on aina ikävää

Näyttelijä Satu Silvon upeaa ulkomuotoa hehkutetaan usein, mutta nainen itse ei ole niin vakuuttunut kauneudestaan.

MTV3.fin Viihdeuutiset tapasi Satu Silvon Maikkarin Helsingin herra -sarjan pressitilaisuudessa. Silvo onnistui jälleen kääntämään katseet kauniilla asuvalinnallaan, joten Viihdeuutiset tiedusteli naiselta, miltäulkonäön hehkuttaminen hänestä tuntuu?

– Mä aina mietin, että se on joku erehdys, jos mun ulkonäköä kehutaan. Silloin on varmaan katsottu vanhoja valokuvia? Ulkonäkö on kuitenkin osa työtä, joten en ota sitä kauhean vakavasti. En ole mikään missi, jonka työhön ulkonäkö liittyy enemmän. Se on osa meidän ammattia, Silvo vähättelee.

Silvo muistetaan muun muassa legendaarisista rooleistaan Pekko Aikamiespoika sekä Uuno Turhapuro -elokuvissa. 49-vuotias Silvo ei ole kuitenkaan uransa alkuaikoinakaan juuri peilin edessä viihtynyt.

– Peiliin katsominen on aina ikävää ja sitä se on ollut koko ikäni. Ravitsemusneuvoja Paula Heinonen on hyvin sanonut, että sitten 60-vuotiaana sua ottaa aivoon se, että et tykännyt koskaan katsoa peiliin, Silvo nauraa.

Upean ulkonäön sijaan Silvo luottaa sisäisen kauneuden voimaan.

– Sisäinen kauneus on sellainen suuri fraasi, mutta sisäinen, henkinen olotila, sitähän se elämä on. Jos katsoo välillä vähän peilikuvaansa ja tykkää siitä, niin kyllähän se aina kivempaa olisi, Satu miettii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat