SATOlta lyhytaikaiseen asumiseen tarkoitettuja hotellikoteja

Asuntosijoitusyhtiö SATOn mukaan vuokra-asuntoja ei riitä kasvavan kysynnän tarpeisiin. Tänä vuonna yhtiö lanseeraa lyhytaikaiseen asumiseen tarkoitetut hotellikodit.

SATOn mukaan vuokra-asunnoista on nykyään aiempaa enemmän kysyntää. Vuokra-asuntojen suosio on kasvanut uusien asiakasryhmien myötä. Perhekoon pieneneminen, kaupungistuminen, maahanmuutto sekä väestön ikääntyminen ovat syitä kysynnän kasvulle. Monet omistusasunnosta luopuneet haluavat asua keskeisellä paikalla vuokralla.

Koti kuten haluat

Tänä vuonna markkinoille tulee lyhytaikaiseen asumiseen tarkoitettuja hotellikoteja. Ne ovat kodinomaisia, kalustettuja asuntoja, joissa voi asua vaikkapa putkiremontin tai työkeikan ajan. Ensimmäiset hotellikodit palvelevat Helsingin keskustassa peruskorjatussa kohteessa.

SATO rakennuttaa edelleen myös omistusasuntoja. Uudiskohteista suunnitellaan yksilöllisiä ja persoonallisia. Erilaiset tilaratkaisut lisäävät asumismukavuutta. Uuden ostotavan mukaan SATO markkinoi uudiskohteitaan valmiina, ei rakennusvaiheen aikana. Ensimmäiset näistä tulevat tässä kuussa myyntiin Helsingin Talissa sekä Espoon Tapiolassa.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Colourbox

JOKAKOTI KYSYY: Omistus- vai vuokra-asunto? Jätä mielipiteesi kommentoimalla juttua!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja