Saran keittiö: Konjakki-suklaamousse

Samettinen suklaamousse on vastustamaton herkku! Kokeile Saran helppoa reseptiä.


(5-6 henk)

  • 1/2 dl konjakkia
  • 4dl kermaa (Ingman)
  • 1 dl sokeria
  • 200g taloussuklaata

Kaada kattilaan konjakki, kerma ja sokeri. Anna seoksen lämmitä niin, että sokeri sulaa. Lisää joukkoon vielä taloussuklaa. Kun suklaa on sulanut, anna seoksen jäähtyä.

Sillä välin vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jäähtynyt suklaa-konjakkiseos kermavaahtoon. Sekoita seos varoen ja kaada mousse laseihin. Laita jääkappiin ja anna moussen jähmettyä.

Voit koristella suklaamousset monella tavalla, esimerkiksi karkeilla, marjoilla, kekseillä ja vaikkapa valkosuklaalla.

Lue myös:

    Uusimmat