Mainos

Sarah paljastaa uskomattomat vatsalihaksensa: Uskoisitko, että hän on kuvissa viidennellä kuulla raskaana?

Kommentoijat ihmettelevät, miten urheilullinen Sarah voi olla viidennellä kuulla raskaana

Sarah Stage, 33, odottaa toista lastaan. Sosiaalisessa mediassa yleisö on ehtinyt keskittyä vain yhteen raskauden osa-alueeseen: siihen, miten alusvaatemallin töitä tekevä Stage on onnistunut säilyttämään vatsalihaksensa raskauden aikana, kertoo break.com.

Näissä kuvissa Sarah on viidennellä kuulla raskaana:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kommentoijat ihmettelevät, miten Stage voi olla viidennellä kuulla raskaana, mutta näyttää silti siltä, ettei ole raskaana. Eräs kommentoija huomauttaa, ettei Stagen keholle varmaankaan tapahtuisi mitään, vaikka hän pyöräyttäisi viisi lasta.

Osa kommentoijista muistuttaa, että Stage näytti myös ensimmäisen raskautensa aikana samalta. Myös Stagen ensiraskauden aikana hänen vatsansa herätti huomiota koollaan. Naista kritisoitiin ”liian pienestä” koosta, ja hänen väitettiin muun muassa syövän liian vähän ja tekevän näin hallaa lapselleen. Stage kuitenkin synnytti täysin terveen lapsen.

Stage yhdeksännellä kuulla raskaana:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Vuonna 2015 Stage antoi haastattelun, jossa kertoi yllättyneensä silloisten raskauskuviensa suosiosta.

– Aviomieheni ja minä emme tajua, mikä tässä on iso asia, koska niin monet naiset ottavat kuvia vatsoistaan, Stage kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

– En ajatellut sitä, miltä näytin, ajattelin vain, että tässä olen minä. Mielestäni naiset ovat kauniita, ja olemme kaikki erimuotoisia ja -kokoisia. Joillain naisilla raskaus ei näy paljoa, ja äitini raskaus oli tällainen, kun hän oli raskaana. Hänellä raskaus näkyi vasta kuudennen kuukauden kohdalla, joten en edes ajatellut asiaa.

Ennen raskautta hän treenasi 3–5 kertaa viikossa painoilla, ja harrasti myös Pilatesta ja teki esimerkiksi kyykkyjä. Raskauden aikana treenin intensiteetti putosi.

– Monet naiset lähettävät minulle sähköpostia ja kysyvät neuvoa. On vaikeaa päästä elämän parhaaseen kuntoon tuona (raskaus)aikana. Siksi on tärkeää olla kunnossa ennen vauvan saamista, koska on vaikeaa treenata raskauden aikana.


Lähde: Break.com, Instagram, Cosmopolitan.com

***

0:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.