Sara La Fountainin kassi:

  • - sinisimpukoita
  • - tuoretta pinaattia
  • - Mascarpone-juustoa
  • - avokado
  • - päärynä
  • - filo-taikinaa
  • - tomaatti
  • - 3 jättikatkaravun pyrstöä

Markus Maulavirran ja Sara La Fountainin menu:

Meksikolainen salsa

  • avokado
  • tomaatti
  • sipulia
  • valkosipulia
  • korianterin lehtiä
  • lime/sitruuna

Kuutioi ainekset. Sekoita ja mausta. Grillaa ravunpyrstö koristeeksi.

Pinaattikeitto

Kärsitä pinaatti ja hienoksi leikattua pinaattia. Kaada nesteeksi kauramaitoa. Kiehauta ja soseuta, tarjoa kuumana.

Merimiehen simpukoita

  • simpukoita
  • valkoviiniä
  • sipulia
  • valkosipulia
  • timjamia
  • persiljaa
  • mustapippuria

Kaada kaikki ainekset kattilaan. Lisää simpukat ja lorauta viiniä niin paljon, että on puolillaan. Keitä kannan alla pari minuuttia kunnes simpukat aukeavat. Tarjoa ranskanperunoiden kanssa.

Röstiperunaa, yrttisalaattia ja grillattu ravunpyrstö

  • peruna
  • sipuli

Raasta peruna ja hakkaa sipuli hienoksi. Käristä sipuli ja laita päälle kuorineen raastettu peruna. Paista rypsiöljyssä rapeaksi. Tarjoa simpukanlihaa ja ravunpyrstö röstikakun ja yrttisalaatti kanssa.

Mascarpone-vaahtoa ja punaviinissä keitettyä päärynää

  • päärynä
  • Mascarpone-juustoa
  • punaviiniä
  • sokeria
  • vaniljatanko
  • sitruunan kuorta

Keitä kuorittua päärynää makeutetussa punaviinissä mausteiden kanssa kypsäksi. Mausta Mascarpone-juusto kermavaahdolla, vaniljalla ja sokerilla. Tarjoa päärynän kanssa.

"Napoleon"

  • Filo-taikinaa
  • Mascarpone-juustoa

Paista filo. Kokoa kerroksittain Marcarpone-juusto kermavaahdon kera.

Lue myös:

    Uusimmat