Mainos

Sannilta suorat sanat painokohusta Suomipopilla: En ole ollenkaan huumemyönteinen

Tänään uuden sinkun julkaisseen Sannin fanit huolestuivat laulajattaresta, kun hän julkaisi itsestään kuvan lomamatkalta.

Kuva aiheutti valtavan kommenttivyöryn koskien Sannin painoa. Useat kommentoijat kauhistelivat laulajan hoikkuutta. 

– En voinut välttyä huomaamasta omille sivuilleni tulleita kommentteja. Siitä syntyi lumipalloefekti, asia alkoi saamaan uusia mittasuhteita ja kasvoi aika isoksi, Sanni pohdiskelee Radio Suomipopin haastattelussa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

– Itse mietin vain, että olin juuri tulossa joltain nutellacrepesiltä ennen sitä kuvan ottamista. En ole itseäni siellä reissussa nälässä pitänyt, Sanni toteaa haastattelussa nauraen.

– Minua vähän huvitti koko juttu, kun itse koin julkaisevani kivan, aurinkoisen lomakuvan.

Sanni kertoo haastattelussa arvostavansa sitä, että fanit pitävät hänestä huolta. Huolehtimisella on kuitenkin kääntöpuolensa. Osa kommentoijista aprikoi esimerkiksi, että suosikkilaulajan hoikka olemus voisi juontaa juurensa huumeongelmaan. 

– On ihanaa, että ihmiset noteeraavat ja osoittavat välittävänsä, mutta se välittäminen saattaa välillä mennä väärään kulmaan, kun heitetään jotain huumeriippuvuuksia ja muuta. En ole ikinä ollut huumemyönteinen ihminen. Siksi se tuntuu vähän sellaiselta... Älkää langettako sellaista niskaani.

– Ihmiset, jotka minut tuntevat ja tietävät, eivät ole huolissaan. He tietävät, millainen olen, miten elän ja minkä mallinen ja kokoinen olen aina ollut.

Voit kuunnella Sannin haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja