Sanna Marin paljasti tyttärensä mieliharrastuksen: "Hänelle tuli joululahjaksi oma..."

6:06
Sanna Marin saapui Emma-gaalaan kultaisessa vintage-löydössä.

Sanna Marin vastaili hyväntuulisesti toimittajien kysymyksiin Emma Gaalan punaisella matolla.

Pääministeri Sanna Marin edusti upeassa, kultaisessa lookissa vuoden 2023 Emma Gaalassa. Asunsa hän löysi kirpputorilta. Samalla Marin kertoi viettävänsä vapaailtaa, jolloin Markus-puoliso on jäänyt kotiin pariskunnan Emma-tyttären kanssa.

– Hän on meidän tytön Emman kanssa. Minä olen Emma Gaalassa, mutta mieheni on tyttäremme luona. Hän täytti juuri viisi vuotta viime viikolla.

Marin paljasti hänen ja Räikkösen Emma-tytön hurahtaneen jalkapalloon.

– Hän oli viime kesänä jalkapallokoulussa, eli silloin pääsi ensimmäistä kertaa jalkapallon makuun. Hänelle tuli joululahjaksi oma jalkapallokin, hän paljasti.

Marin vastaili iloisena median kysymyksiin muun muassa laskiaispullista ja Euroviisuista.

– Ilman muuta mansikkahillo, hän vastasi kysymykseen koskien laskiasipullan täytettä.

Pääministeri saavutti taannoin Instagramissa miljoonan seuraajan rajapyykin. Hän kertoi, että sosiaalinen media on nykyisin tärkeä osa myös poliitikkojen työtä. 

– Instagram on sillä tavalla kiva alusta, että siellä pystyy keskustelemaan ihan tavallisten ihmisten aknssa. En aina käy niinkään julkisella kommenttipalstala keskustelemassa, mutta kun ihmiset laittavat suoraan viestejä, niin kyllä sieltä aina välillä niitä huomaan ja heidän kanssaan juttelen, hän sanoi.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja