Sanna Marin julkaisi urheiluvideoita – muistutti seuraajiaan napakasti: "Minä todella toivon, että…"

Sanna Marin saapui Linnan juhliin 0:19
Sanna Marin saapui Linnan juhliin yksin Katri Niskasen luomuksessa.

Sanna Marin jakoi Instagram-tilillään sporttisia videoita.

Entinen pääministeri Sanna Marin julkaisee aktiivisesti yli miljoonalle Instagram-seuraajilleen videoita ja kuvia arjestaan, matkustelustaan sekä töistään.

Marin tunnetaan hyvin urheilullisena ja tällä viikolla hän julkaisi kollaasin eri urheiluaktiviteeteistaan. Hän postasi videoita muun muassa tennistunnilta, golf-viheriöltä, koripallokentältä sekä kuntosalilta. 

Kaikki videot näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mitä ilmeisemmin Marin on saanut palautettaan seuraajilta, koska hän otti asiaan kantaa Instagramin tarinoissa. 

Marin aloittaa kirjoituksensa urheilevansa siksi, että hän nauttii siitä.

– Aloin pelata tennistä (ja golfia) viime kesänä ja tämä video on kuvattu silloin. Onneksi tekniikkani on jo paljon parempi ja minä todella toivon, että me kannustaa kaikkia ihmisiä kokeilemaan uusia juttuja ja nauttimaan urheilusta. Kukaan ei ole alussa hyvä, mutta me voimme oppia. Urheilussa ja elämässä. Joten olkaa kilttejä toisillenne. Tukekaa. Älkää painako alas. Kaikki ovat riittäviä sellaisenaan, Marin kirjoittaa englanniksi. 

Marinin ja Markus Räikkösen avioliitto päättyi lopulliseen eroon tämän vuoden alussa. Marin ja Räikkönen olivat olleet yhdessä 19 vuotta, kun he ilmoittivat erostaan viime keväänä. He avioituivat vuonna 2020, ja heillä on yhteinen tytär.

–  Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia. Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa, Marin kirjoitti eroa käsittelevässä päivityksessään keväällä.

Lue myös:

    Uusimmat