Sandra Bullockin äskettäin menehtyneen miesystävän läheiset surevat

Sandra Bullockin vaanija löydettiin kuolleena – uhkaili poliisia 0:27
Sandra Bullock menetti elokuussa pitkäaikaisen kumppaninsa Bryan Randallin ALS-taudille.

Näyttelijä Sandra Bullock menetti äskettäin kumppaninsa Bryan Randallin. 

Näyttelijä Sandra Bullockin, 59, pitkäaikainen kumppani Bryan Randall kuoli 5. elokuuta ALS-taudin uuvuttamana 57-vuotiaana. Terveyskirjaston mukaan ALS on liikehermojen sairaus, jossa lihaksia käskyttävät liikehermot tuhoutuvat vähitellen. 

Bryanin ainoa tytär Skylar Staten, 29, jäi isänsä kuoleman myötä orvoksi, sillä hänen äitinsä Janine Staten on niin ikään edesmennyt. 

Bryan tapasi tyttärensä äidin, kun molemmat olivat vieroitushoidossa asuessaan Oregonissa 1990-luvun alussa. Pari erosi vuonna 1994. 

Kun Janine kuoli yllättäen 4. tammikuuta 2007, Skylar lähetettiin asumaan isoäitinsä luo. Valitettavasti myös isoäiti kuoli pian tämän jälkeen.

Isoäitinsä kuoleman jälkeen Skylar lähetettiin asumaan isänsä luo Los Angelesiin. Näin Bryanista tuli enemmän läsnä oleva isä tyttärensä elämässä. 

Myös Sandran sisko Gesine Bullock-Prado suree Bryanin poismenoa. 

– Olen vakuuttunut, että Bry on löytänyt parhaan kalapaikan taivaasta ja heittää jo viehettään jokiin lohille. ALS on julma sairaus, mutta on lohdullista tietää, että hän sai siskostani ja sairaanhoitajista parhaat hoitajat, jotka auttoivat häntä (Sandraa) pitämään hänestä huolta heidän kotonaan. Lepää rauhassa, Bryan, Gesine kirjoitti Instagramiin 8. elokuuta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bryan oli Sandran elämän rakkaus

Sandra tapasi Bryanin ensimmäisen kerran tammikuussa 2015, kun mies saapui kuvaamaan tähden Louis-pojan 5-vuotissyntymäpäiviä. Sandralla on kaksi adoptoitua lasta: Louis, 13, ja Laila, 11.

Saman vuoden lopussa he julkistivat suhteensa saapumalla yhdessä Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin häihin.

Sandra on kutsunut Bryania elämänsä rakkaudeksi. Hän laittoi näyttelijänuransa tauolle vuodeksi ollakseen Bryanin kanssa, joka piti ja sairasti ALS-tautia salassa kolmen vuoden ajan. Sandraa onkin nähty viime vuosina julkisuudessa vain harvoin. 

Sandra vahvisti toimittaja Tracy Smithille, että hänen tähdittämänsä The Lost City -elokuva (2022) on hänen viimeinen elokuvansa vähään aikaan. 

– Enkä tiedä, mitä vähään aikaan tarkoittaa, Sandra kertoi tuolloin. 

Sandra erosi ex-aviomiehestään Jesse Jamesista vuonna 2010. 

Lue myös:

    Uusimmat