Sandra Bullock pelkää: Ex-mies valehtelee petipuuhista

Näyttelijä Sandra Bullock pelkää ex-miehensä paljastuskirjan sisältävän arkaluontoista materiaalia. Bullock epäilee Jesse Jamesin kertovan valheita nostaakseen omia palkkioitaan.

Sandra Bullock on huolissaan ex-miehensä Jesse Jamesin tulevasta paljastuskirjasta. Tähti pelkää, että Bullockia avioliiton aikana pettänyt James aikoo täyttää kirjansa valheilla Bullockin olemattomista sänkytaidoista ja seksuaalisesta suuntautumisesta.

Lähteet kertovat Bullockin epäilevän, että James aikoo rahastaa valheilla parin viisivuotisesta avioliitosta. Bullock pelkää myös, että James omistaa salaisen videon parin petipuuhista.

Jamesin kerrotaan olleen liiton aikana näreissään siitä, että Bullock oli kiinnostuneempi koiristaan kuin hellistä hetkistä aviomiehensä kanssa.

– Jesse sanoi aina, että Sandra meni sänkyyn kirjan tai käsikirjoituksen sekä viiden tai kuuden koiran kanssa, jolloin hänelle ei jäänyt tilaa sänkyyn eikä mitään mahdollisuutta seksiin, lähde kertoo.

– Hän kertoi myös ystävälleen, että hänen ja Sandran välillä ei ollut yhtään fyysistä vetovoimaa eivätkä he harrastaneet seksiä kuukausiin ennen eroa. Sandra on peloissaan, koska Jesse saattaa oikeuttaa pettämisensä luomalla väärän mielikuvan siitä, että hän (Bullock) on kieltäytynyt seksistä tai, että hän on lesbo.

Kustantamoalalta kerrotaan, että Jessen tulot kirjasta riippuvat siitä, kuinka paljon hän aikoo paljastaa Bullockista. Tähti pelkääkin, että James aikoo rahastaa avautumalla Bullockin hedelmättömyydestä ja väittämällä, että tähti on hyväksynyt ex-miehensä natsi-ihannoimisen.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja