Samuli Edelmann ja Cheek duetoivat kirkkokonsertissa

Samuli Edelmann ja Cheek esittävät Parempi mies -yhteiskappaleensa Viattomien lasten päivän konsertissa. – Konsertti on yksi vuoden kohokohdista, Edelmann sanoo MTV.fille.

Helsingin Johanneksen kirkossa kuullaan nimekkäitä esiintyjiä 28. joulukuuta, kun estradille astelevat Viattomien lasten päivän konsertin tähdet. Johanneksen kirkossa esiintyvät muun muassa Cheek ja Samuli Edelmann, Peter Franzén, Irina Björklund ja Anna Puu.

Konsertin järjestää yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa Pappa Fest ry, jonka perustajajäseniin kuuluu muun muassa näyttelijä-laulaja Samuli Edelmann.

Pappa Fest ry perustettiin vuonna 2007 kunnioittamaan äänittäjä Pappa Jyrälän elämäntyötä

– Tämä on minulle yksi vuoden kohokohdista, ja iso osa elämäntyötäni. Tapahtuma tekee hyvää myös sen tekijöille, Edelmann sanoo MTV.fille.

Johanneksen kirkossa Samuli esittää Parempi mies -kappaleen yhdessä Cheekin kanssa. Laulu löytyy Cheekin syksyllä julkaistulta Kuka muu muka -albumilta.

– Ei olla treenailtu kappaletta sen enempää, Samuli kertoo.

– Lisäksi laulan konsertissa joululauluja sekä virsiä. Papan lempivirsi on ainakin luvassa, hän paljastaa.

Viattomien lasten päivän konsertin avaa liikemies ja tv-persoona Jari Sarasvuo yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton pääsihteeri Mirjam Kallandin kanssa. Tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat