Samu Haber paljastaa yllättävän yksityiskohdan, joka jäi pois tuoreesta elämäkerrasta – "Sanon yhdessä meidän biisissä selvällä suomen kielellä…"

6:37
Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber paljasti Possessa yhden yksityiskohdan, joka jäi pois hänen tuoreesta elämäkerrastaan.

Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber paljasti Possessa yhden yksityiskohdan, joka jäi pois hänen tuoreesta elämäkerrastaan.

Sunrise Avenuen nokkamiestä Samu Haberia kuultiin perjantaina Possessa videoyhteyden välityksellä. Haber kertoi olevansa parhaillaan Saksan Kölnissä markkinoimassa tuoretta elämäkertaansa.

Tuomas Nyholmin kirjoittama Forever Yours on Saksassa parhaillaan Amazonin myydyin säveltäjien tai muusikoiden elämäkerroista.

Haber myönsi Possen haastattelussa, että aivan kaikki yksityiskohdat eivät mahtuneet kansien väliin, vaikka sivuja on yli 500.

– Pituuden kanssa oli haasteita. Jotain oli pakko jättää pois ja isolla kädellä karsittiin, hän myönsi.

Hän tunnustaa, että etenkin erään yksityiskohdan puuttuminen kirjasta jäi harmittamaan häntä. Sunrise Avenuen kappaleissa lauletaan englanniksi, mutta Haber kertoi Possessa, että eräässä yhtyeen kappaleessa hän hokee yhtä asiaa selvällä suomen kielellä.

Mistä ihmeestä on kyse? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Posse perjantaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Juttua päivitetty 20.10.2020 klo 7.06. Toisin kuin jutussa aiemmin kerrottiin, Haberin elämäkerta on Saksan Amazonissa myydyin teos muusikoiden ja säveltäjien elämäkerroissa, ei koko palvelun myydyin teos.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja