Mainos

Samu Haber tyytyy vain täydelliseen

Sunrise Avenuen solisti Samu Haber pitää astrologiaa ja kaikkea vastaavaa pelkkänä humpuukina, eikä ole ollut aiheesta lainkaan kiinnostunut. Tunti oman tähtikartan äärellä sai miehen kuitenkin mietteliääksi.

Oinaan merkeissä syntyneen Samu Haberin syntymäpäivä oli juuri takana, kun hän tapasi Helmen oman astrologin Merja Hirvisaaren Radio Novan studiossa. Astrologia oli Sami Haberille ennen tätä kohtaamista ollut aivan tyhjänpäiväistä ajanvietettä, jolla ei ole mitään tekemistä arkitodellisuuden kanssa. Sami säilytti tämän mielipiteen lehtien päivittäisistä horoskoopeista, mutta oman persoonan tulkinta syntymähetken perusteella sai elämään ja itseensä hyvin kriittisesti suhtautuvan, ja asioihin älynsä kautta paneutuvan miehen miettimään, josko astrologia sittenkin kykenisi persoonasta jotain kertomaan - niin tarkasti tulkinta osui.

"Tulihan siellä kaikki isäsuhteet ja äitisuhteet", hämmästeli Samu tulkinnan jälkeen. Merja Hirvisaari puolestaan iloitsi oikeaan osuneesta tulkinnasta itselleen vaikeasti avautuneen kartan kohdassa rahan ja vallankäytön välisestä suhteesta. Samu vahvisti todeksi sen, mitä kartta kertoi: rohkea riskinotto sijoittamisessa on tullut liiankin tutuksi.

"It's my way or the highway" on yleisesti todettu Oinaalle sopivaksi tunnuslauseeksi. Heidän kerrotaan soveltuvan ryhmätyöhön ainoastaan, jos saavat olla ryhmän johtajia. Samua hymyilytti. "Jonkunhan se täytyy junaa ohjata."

Tämän tarvittaessa piinkovan bisnesmiehen ja oman tiensä rohkeasti raivaavan riskinottajan sisällä asuu kuitenkin myös harmoniaa hakeva nouseva Vaaka, joka aistii ilmapiirin kiristymisen hämmentävällä herkkyydellä. Hän etsii täydellisyyttä myös rakkaudessa, ja kauneutta kaipaavana haluaa ihailla myös silmillään. Eli kovin helposti tämän miehen sydäntä ei viedä - mutta se joka siinä onnistuu, astuukin sitten astrologin mukaan kaikki aistit tyydyttävään sielujen sinfoniaan.

Kuuntele haastattelutäältä

Kuva: Anna Äärelä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.